På tur til varmere vær! Dag 2, 14/1.2023

14.01.2023, 23:23

Enda en lang etappe!

Denne dagen startet egentlig ikke så tidlig som vi hadde tenkt, og vi forlot ikke campingen før klokken 10.00. I øs pøs regnvær, som har vart hele dagen! Vi hadde tenkt å sove over ett eller annet sted i sørlige Tyskland, snakket om Stuttgart-området, men så ledet GPS'en oss litt utenom der, så da kjørte vi bare videre. Ute sprutregnet det. Vi stoppet et par ganger og luftet hundene - som var superflinke til å ligge rolig i bilen og til å gjøre det de skulle ganske fort, når vi gikk ut i regnet. 

Ettersom alle dyrene sov mens vi kjørte, kjørte vi bare videre. Henning fikk lyst til å komme seg gjennom Luxembourg før vi tok kvelden, og slik ble det. Før vi krysset grensen til Luxembourg, var det på tide å få oss litt middag, både mennesker og dyr.

Over ser du dagens retter. Vi mennesker fikk oss fiskekaker med råkostsalat og dyrene fikk sin vanlige blanding av pellets og kjøtt.

Når alle var mette og gode fortsatte turen. Innen vi krysset grensen til Luxembourg var det blitt mørkt ute.

Vi fant fram til en stellplatz mellom Metz og Nancy i Frankrike hvor vi ville parkere, men da vi endelig kom dit, var den full! Så da måtte vi kjøre videre et lite stykke, og så fant vi en "Aire", en rasteplass, her i Toul - og her står vi nå! Under ser du den ruten vi har tilbakelagt i dag!

I morgen tar vi nest siste etappe for denne gang og finner en plass å sove rett sør for Barcelona, tenker vi!

Inntil det - god natt herfra!

Del artikkel:

Relaterte artikler