På tur til varmere vær! Dag 3, 15/1.2023

15.01.2023, 20:40

Litt lite søvn

I går fortalte jeg at vi stoppet på en rasteplass i Toul i Frankrike for å overnatte. Slik gikk det ikke. Ganske kort tid etter vi hadde slått oss til, ankom en gjeng unge voksne som oppførte seg mistenkelig, sett i lys av tidligere advarsler fra Fransk politi om landeveisrøvere. Vi valgte derfor å bryte opp og kjøre videre. Jeg hadde akkurat lagt meg og kanskje slumret en time, da vi dro videre. Så litt i ørska var jeg!

Henning hadde ikke lagt seg enda, men var jo trøtt han også. Nåvel, vi kjørte et par timer videre og havnet i nærheten av Dijon, på en stor parkering for lastebiler. Midt mellom dem, følte vi oss trygge. Vi sov vel ca 4 timer, til ca 7.30, og da ville dyrene opp og hoppe.

Etter en tur ut med hundene og en rask frokost, var vi på veien igjen. Målet i dag var Barcelona. Og det greide vi! Vi er nå parkert sammen med både bobiler og lastebiler på "Porten til Barcelona". Se ruten vi har kjørt under:

I dag passerte vi grensen mellom Frankriske og Spania presis kl. 17.00. Vi har vi kost oss med gryterett (enkel bobil-mat) til middag og Henning har skallet hodet i et skap, så nå heter han bare Gorbatsjov jr.

 I morgen gjenstår ca. 5 timer fram til huset vårt i Los Montesinos.

Det gleder vi oss til!

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler