Tinn-bryllup - 10 år går farlig fort.

25.05.2023, 17:16

I dag er det torsdag 25. mai 2023. Rose-Mari og jeg har vært gift i 10 år, 3 måneder og 26 dager.  Det vil si at vi hadde Tinnbryllup 29. januar 2023. Dagen før dette, altså den 28. januar 2023 bestilte vi flybilletter til Gran Canaria for å være her i 3 uker.

Nå har vi straks vært her den tilmålte tida. I dag er det som sagt onsdag 25. mai og vi reiser hjem lørdag 27. mai. Derfor var vi innom Sjømannskirken i går hvor vi ble viet av sjømannsprest Andreas Hamnes tirsdag 29. januar 2013. Akkurat det med at det var en tirsdag var ikke helt uten betydning, for på tirsdager er det marked i Arguineguin hvor det selges alt fra Panfløyter til t-skjorter med Pink Floyd og grønnsaker. Det betyr i praksis at det er umulig å få tak i drosjer. Så da ble det fottur til Sjømannnskirken.

NB. Det lille jeg har skrevet av tekst er fordelt nedover mellom bildene.

Her besøker vi Sjømannskirken sist onsdag.

 

 

Vi hadde en flott seremoni i 2013 og om mulig enda flottere bryllupsmiddag på restauranten «Palm Garden» i Patalavaca, ikke langt unna Arguineguin. Siden vi ser på besøket vårt i Arguineguin som et lite jubileum fant vi ut at vi måtte besøke «Palm Garden» og spise der før vi dro hjem. Så vi bestilte bord onsdag 24. mai klokka 7.

Her er hovedmenyen på Palm Garden

Trappa opp fra gata til inngangen på Palm Garden.

 

Her er vi kommet til inngangen og vår trivelige, norsktalende servitør står ved disken.

 

 

Her tar vi oss en aperitiff - Martini Rosso

 

Servicen på restauranten er glimrende og vi bestilte Martini Rosso til aperitiff og deretter Chateaubriand som hovedrett med rødvinen Baloiro til. Det er etter det jeg forstår en spansk rødvin. Etter en himmelsk gourmetopplevelse bestilte vi Karamell-iskrem til dessert. Egentlig ville vi ha Créme brûlée , men de hadde bare en frossen utgave som vi stod over. Iskremen som vi fikk minte egentlig ikke veldig mye om det vi kaller iskrem i Norge. Den var kald, men smaken var himmelsk og det var garantert en type likør i den. Jeg er nokså bestemt på å bestille den neste gang vi besøker «Palm Garden».

 

 

Bordet vårt var ute på balkongen med utsikt mot Anfi del Mar og Atlanterhavet. Noen voldsom flott solnedgang var det ikke, men det plaget ikke meg. Vår hovedservitør fra Øst-Europa snakket godt norsk, noe som ble forklart med at hun hadde vært gift i 30 år med en nordlending.

Etter vi hadde betalt en sum som ikke var avskrekkende for den glimrende maten, fikk vi lov til å gå opp på taket for å ta bilder, akkurat som vi gjorde 29. januar 2013. Vi hadde ikke noen til å ta bilder av oss denne gangen, så det ble noen litt amatørmessige selfies, men det kunne ikke bli annerledes.

 

 

 

 

 

Dette er originalbildet fra 29. januar 2013 og bildet er ikke speilvendt slik som selfien over.

 

Vi anbefaler alle som drar til dette området på Gran Canaria om å besøke restauranten «Palm Garden» om det er mulig.

Beklageligvis hadde jeg ingen store poeng i denne artikkelen annet enn at vi hadde en flott opplevelse som vi gjerne vil dele noen bilder av. Nå er ferien snart over. Besøket på «Palm Garden» er vel et lite eksempel på hva lykke kan være.

Del artikkel:

Relaterte artikler