Rockens dag!

11.05.2024, 13:47

Lørdag 13 August 2011 - Rockens Dag i Odda!

Angie Hammer & The Nails var blitt booket til å spille på ROCKENS DAG i Odda. Arrangør var Odda Rockeklubb. Konserten fant sted på den gamle smelteverkstomta midt i Odda sentrum og vi deltok sammen med flere andre. Bandet vårt bestod på denne tiden av Morten Moen, Rino Bjørnø, Christoph Münch og meg selv.

Turen gikk over Haukeli i strålende vær og sporadiske pissepauser. Vi hadde en tid i forveien gått til innkjøp av ny bandbil og denne var rigga med TV skjerm, DVD-spiller og høyttalere. Rino hadde tatt med en film som han foreslo at vi skulle se på. Det var en dansk film som het KLOVN - THE MOVIE.  Dansk film? Hvor morsomt kan det være, tenkte jeg. Veldig morsomt, skulle det vise seg!

Når vi satte filmen i spilleren var det Christoph som kjørte mens vi andre rigga oss til bak i sofaen. Det tok ikke lange tiden før den ene vanvittige scenen avløste den neste og vi lo så vi ikke klarte å puste. Christoph hadde TV skjermen rett over hodet og prøvde å få med seg noe av det som foregikk.

Hva skjer? Hva var det? - ropte han fortvilet og angret sikkert på at han hadde meldt seg frivillig til å kjøre denne strekningen. Da vi kom frem til Odda hadde jeg fått meg en ny favoritt serie som jeg måtte sjekke ut snarest (til min kones fortvilelse.)

Konserten gikk svært bra! Det var flinke lydfolk, stor scene og fint vær med deilig fønvind i håret. Vi overnattet på Hardanger Hotel og på det samme hotellet bodde også et band fra Kristiansand som het SABOTAGE. De spilte Black Sabbath-låter og låt meget bra, husker jeg. Vi havna også på nachpiel oppe hos noen av dem. De hadde veranda ut mot sjøen hvor vi satt å tok noen øl sammen etter at puben (Vertshuset) hadde stengt. 

Da jeg hadde drukket opp tenkte jeg å trekke meg tilbake på rommet mitt, men da var det en observant sørlending som stilte seg opp foran meg med en CB-boks i hånda og sang følgende:

"Eg ser at du e tørst, men eg kan ikkje drikke ølla for deg, du må drikka di sjøl, men eg vil drikka med deg - eg vil drikka med deg"

Så da tok jeg en til....

Da vi hadde kommet oss hjem igjen lurte Christoph på om han kunne få låne den filmen vi hadde sett på over fjellet....den som vi lo så voldsomt av.....og som han ikke hadde fått sett fordi han kjørte bil.

Joda, det var bare å låne.

På neste øving leverte han filmen tilbake med følgende melding: jeg så på filmen sammen med kona mi. Jeg synes den var veldig morsom. Det synes IKKE kona mi! 

Guttehumor er vel stort sett for gutter, tenker jeg. Med mindre man er dansk.

 

http://www.hardanger-folkeblad.no/odda/s/1-61-5696084

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler