En sykdomstragedie

27.03.2019, 21:45

Heisann!

Det går mot dårligere tider, hvor sykdom preger hverdagen og livskvaliteten her på tunet. Jeg har selv blitt syk, og driften her på tunet er i ferd med å stoppe opp. Det er umulig å si hva sykdommen kommer av, men det virker som om den tar knekken på meg. Det kan være røyken fra smia, etter som jeg har tilbragt store deler av de siste dagene der inne.

Nå som vi ikke klarer å produsere nok varer, og særlig mat, må vi stadig ty til flere turer til markedet. Her må Siri prøve å bytte til seg varer, etter mine instruksjoner fra sengekanten. Denne situasjonen er svært lite gunstig for oss, da vi ikke har så mye kunnskap om markedet og priser, etter som vi selv har stått for store deler av egne forsyninger. De varene vi kan oppdrive er heller ikke av den attraktive sorten, da vi ikke kan produsere ferske eller nye varer.

Det gjelder å kvitte seg med denne sykdommen før dette utvikler seg til en tragedie her på gårdstunet. Enn så lenge slipper vi unna er sultperiode her på gården, fordi Lars tar ansvar. Det kan se ut til at han må bli fort vant til voksenlivet.

En tung, tung dag,

Samuel Larsson Håheim

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler