Det går mot slutten

27.03.2019, 22:18

Heisann!

Det er med en stor sorg at jeg må fortelle at det dessverre går mot slutten. Mot slutten av mitt innholdsrike liv her i Etne-bygda. De siste ukene har sykdommen forverret seg.Det føles ut som om røyken har presset seg langt ned i lungene mine, og det stjeler hele tiden pusten fra meg. Det hjelper heller ikke å forsøke å hoste, for til nå har jeg kun hostet blod. Jeg føler på kroppen at jeg går inn i min siste uke, og det er ingen ting jeg kan gjøre med det. I det siste har jeg også redusert matinntaket mitt, for å sørge for at de tre andre hele tiden skal ha nok næring til å kunne drive gården.

Men i en sorgfull tid som dette må en se på det positive, og det er godt å se at jeg ikke kommer til å forlate en kriserammet gård. Lars har tatt store steg som bonde og som en voksen person, og jeg er ikke redd for at han skal klare å drive denne gården videre, og også nå kunne stifte sin egen familie. Jeg tenker mer på min kjære hustru Siri, som dessverre må bli sittende igjen som enke. Og på Siri Elise, som nå må legge ut på sin egen ferd for å kunne stifte sin nye familie, og dermed få sin del av arven.

Uansett, har jeg hele familien min å takke, og jeg har hatt det svært godt med dem her på jorden. Hva som bringer meg videre, er ikke godt å si. Men jeg er stolt av min familie og jeg har levd et liv uten synder.

Jeg er klar for å gi slipp,

Samuel Larsson Håheim

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler