I dag har jeg satt antipsykotikasprøyte i rumpeballen og er glad

15.05.2019, 15:04

Se min tidligere artikkel: https://bloggi.no/sarahrebekka/25715/jeg-utviklet-schizofreni-i-voksen-alder-men-medisiner-hjelper

Jeg setter sprøyte hver tredje uke og er strålende fornøyd. Det fjerner symptomene på den forferdelig krevende sykdommen. Da dosen sank i kroppen for et par dager siden begynte dessverre schizofrenisymotomene mine å komme tilbake hvilket var dyp depresjon, stemmehøring, raserianfall og mer. Det var ufattelig slitsomt hele veien. I går fikk jeg ekstra stesolid for å få en bedre natts søvn frem til jeg skulle ta sprøyte i dag. Nå vurderes det å øke dosen i sprøyten.

Sprøyten kan så klart gjøre litt vondt men det er for å si det mildt verdt det.

Allerede etter ca 20 minutter etter å ha satt sprøyten kjenner jeg effekten: Jeg føler meg mye mer tilfreds og gleder meg til dagene fremover.

 

Jeg bruker også en medisin som heter Cymbalta som fjerner nakkesmertene mine. Uten Cymbalta ville jeg ha hatt ufattelige nakkesmerter og blitt liggende kronisk. Men måtte jeg velge en av medisinene ville jeg faktisk ha valgt sprøyten Trilafon da psykose med galskap, stemmehøring og depresjon er ufattelig tungt å leve med.

Del artikkel:


Relaterte artikler