Nøytral = sparing

14.10.2020, 17:14

AnnonseDenne artikkelen inneholder produkter eller tjenester som bloggeren har fått sponset eller tjener penger på.

Innlegget inneholder linke til annonsør. 

 

The minimalist always goes neutral.

 

The general idea is to be more careful. You know, gentle...

 

Nøytrale farger på klærne dine kan spare deg mye penger.

Det er mer nøytralt for deg og for andre. Fargene passer inn overalt. Da blir det mye enklere for deg i forbindelse med å plukke ut klær til garderoben. Nøytralt - et av flere valg en kan gjøre på klesstilen, som er tidløst. En god investering! I følge denne artikkelen er hvit, grå og jordfarger like klassisk og "safe" som svart. Dessuten er disse duse fargene mer overbevisende hyggelig. "Pale" jordfarger. 

We just do not "own it" yet...

Så var det dette med eierskap og å finne sin egen stil.... Helt feil for deg er ikke helt feil for meg. Feil for meg, er mer det riktige.  (It gives everything an edge).

Jeg leter stadig etter stilen min, og begynner å få litt mer kontroll under denne produksjonen av en formell høstgarderobe. Min nye selfien veske er i jordtoner kan man si, og høstskjerfet mitt fra Byong er gråfarget. En annen veske også fra HM, er grå. Noe blir jeg nødt til å bestille fra Cellbes. Der har jeg sett at de har tights med ulike mønstre og i ulike farger. Nå er jeg altså på jakt etter flate sko, "flats" i svart, og smykker, mer jordtoner og neon.

Del artikkel:


Relaterte artikler