12 sanne historier

11.06.2020, 10:04

 

 

1. Når barna ved Riverwood grunnskole i Australia hadde friminutt en dag, fant de 1,5 liter menneskeblod i et av lekehusene på stedet…

På bakgrunn av mengden blod som ble funnet, ble det klart at offeret ikke kunne ha reist seg opp og gått bort ifra stedet. DNA tester ble tatt, men de klarte aldri å matche blodet til noen.

 

2. Telefonnummeret 0888-888-888 ble bannlyst av en veldig mørk grunn…

Hver eneste person som hadde fått tildelt nummeret hadde omkommet de siste 10 årene. To av disse var mafia sjefer og det kunne nok forventes, men telefon selskapene likte fortsatt ikke oddsene.

 

3. Da George Boyer vokste opp, ville han ikke bli idrettsutøver eller rockestjerne. Istedenfor aspirerte han til å bli en en-beinet mann. Det var ikke før han var 68 år gammel at ønsket hans gikk i oppfyllelse.

George skjøt seg selv i beinet. Legene ved sykehuset sa at det kunne reddes, men George insisterte på at de amputerte det uansett. George levde lykkelig med et bein resten av livet sitt.

 

4. I 1885 mottok en mann et brev fra broren sin i posten. Det eneste problemet var at broren hadde vært død i 13 år…

Brevet nevnte at broren hans var psykisk lidende og ville snart komme på besøk. Da mannen gravde opp broren sin kiste fant han den helt tom.

5. I 1838, ga Edgar Allan Poe ut en novelle kalt: «The Narrative of Arthur Gordon Pym of Nantucket». Fortellingen handlet om tre seilere som måtte spise kameraten deres for å overleve på skipsvraket da de forliste. Lite visste Edgar at fortellingen kom til å bli virkelighet noen år senere…

I 1884, forliste tre seilere og ble tvunget til å spise deres venn, som uhyggelig nok hadde navnet Richard Parker, samme navnet til personen som ble spist i fortellingen.

6. Edward Mordrake ble født med et ansikt nummer to på baksiden av hodet sitt. Det andre ansiktet kunne ikke snakke, men kunne le og gråte separat fra hva Edward følte…

Edward kalte ansiktet hans «djevel tvilling». Han tok sitt eget liv da han var 23 år gammel etter at leger nektet å fjerne det fra hodet hans.

7. Lokale folk advarte sovjetiske arkeologer om at dersom de tok hodeskallen til Timur, en av de store mongolske erobrerne, ville det lede til krig, men de tok det uansett…

Neste dag var 22. juni, 1941. Dagen hvor «Operasjon Barbarossa», nazi invasjonen av Sovjetunionen, fant sted. Hundre tusener av russere omkom i løpet av få uker.

8. I 1948 ble merkelige nødanrop fanget opp fra SS Ourang utenfor kysten til Indonesia. En stemme i nødanropet sa: «Alle offiserer, inkludert kapteinen ligger døde på kartrommet og på broen. Mulig at hele mannskapet er døde…»

 

 

 

 

 

 

 

Et nærliggende fartøy mottok en melding via morsekode som sa: «Jeg dør». Når et annet fartøy undersøkte skipet, fant de alle ombord SS Ourang døde, med øynene åpne, stirrende opp mot himmelen.

9. I 1997 leverte Rita Swift inn en filmrull hun fant på bakken til fremkalling. 16 av bildene var fra 1969, men 3 av de måtte være fra mye tidligere…

De 3 bildene så ut til å ha blitt tatt med et gammelt hullkamera. Bildene viste folk i 1800-talls indianer drakter.

10. En mann i Japan satte opp et sikkerhetskamera fordi han mistenkte at noen stjal mat fra kjøkkenet hans. Han trodde kanskje det var et dyr, men da han så opptaket….

Viste det seg å være ei kvinne som snek seg inn hver kveld. Hun spiste maten i kjøleskapet og tok seg til og med en dusj. Hun hadde visstnok bodd der uten at mannen visste det i et helt år.

11. I 1669, sendte Kong Louis XIV en mann i fengsel uten en rettssak. Han ble tvunget til å gå med en stygg maske laget av hvalbein hele tiden. Hva gjorde mannen…?

Ingen vet. Til denne dagen, har identiteten til mannen forblitt ukjent. Hva enn denne mannen gjorde mot kongen, så må det ha vært noe veldig galt. Navnet hans døde med kongen.

12. Før  15. april 1865, dagen Lincoln ble skutt, hadde Lincoln en drøm som kan ha forutsett skjebnen hans…

 

I drømmen hans, så Lincoln en soldat som sto over en kiste. Da han spurte hvem som hadde omkommet, svarte soldaten «Presidenten».

 

Føler du deg bedre nå som du vet at verden er en skrekkfilm som aldri tar slutt? De skrekkfilmene du har sett virker kanskje ikke så gale lenger nå?

Del artikkel: Del på X


 #12 

Relaterte artikler