Sprøtt, synest du kanskje...? D`er bare meg, her!

10.10.2020, 09:20

Flytter idag, har visst det lenge at det var det jeg ville. Bort fra andres forventninger. "Send et postkort", sier bestemor. Ingen sender postkort, lenger.

I dag har jeg lakka neglene turkisblå. Sprøtt, synest du kanskje. Jeg er cirka hundre år og har lange, blå negler, pluss ny hårsveis. Jeg går ut av døra hos frisørsalongen, akkurat nå. Folk jeg kjenner ser på meg og sier «OI! Du har blitt ny!»  Det er alt.

Møtte den nye naboen i dag. Han heter Jannie. Tror jeg.Han digger hip hop-musikk, og går i t-skjorter med en eller annen crazy tekst på. Han kjente meg ikke igjen, i dag. Samme kan det være. En dag skal jeg klatre over hagegjerdet hans, der er raskere enn å gå rundt hele plenen. Jeg skal hoppe over gjerdet hans, og teste om han er såpass tolerant. Skal gjøre det en dag han sitter på terrassen og spiller høy musikk. Kanskje jeg kan joine inn!

Er snart hjemme, nå, rundt svingen, så ser jeg huset jeg bor i. Ved porten vokser det løvetann. I veikanten sviver en sommerfugl. Den er fri og gjør som den vil. Skulle ha snakka litt med deg, kompis.
Kanskje du kan ønske meg velkommen i klubben!?

 

Del artikkel:

Relaterte artikler