Igjen, hvor lenge var Eva egentlig i Paradis?

16.09.2020, 08:00

For hvor lenge var Eva egentlig i Paradis...?

Hvor lenge får jeg lov til å kjenne på lykke?

Lykken går i oppløsning når min trofaste stalker får kjennskap til at jeg er sammen med en annen enn ham. Raseriet når et høydepunkt, og hans skrik og trusler velter ut av telefonen. 

Jeg legger på før han får fullført skrikene. Jeg ser tydelig for meg en spyttende og frådende mann i den andre enden, med et forvrengt ansikt, mens jeg setter meg skjelvende på gulvet og går fullstendig i oppløsning.

Det er ingen tvil om at han ønsker å gjennomføre det han skrek igjennom telefonen. 

Min mor ringer litt senere og spør meg hva som skjer. Før jeg får svart så fortsetter hun med å fortelle at min stalker har ringt og hylt igjennom telefonen at han skal drepe meg og min nye kjæreste. Han hadde skreket ut sin forbannelse over meg og han jeg var blitt så glad i. 

Jeg vet ikke hva jeg skal svare. 

Du må komme hjem, fortsetter hun. Du kan ikke bo der. Hun stopper opp, jeg hører hun er redd. Stemmen hennes skjelver når hun prøver å si noe. Hun stopper igjen og jeg hører at hun svelger og trekker pusten før hun spør om jeg har snakket med politiet. 

Jeg forteller at jeg har vært hos de, men at de ikke kan hjelpe. Så lenge han ikke har vært fysisk voldelig så kan de ikke gjøre noe. 

Hun avslører da at hun nettopp har snakket med politiet der hjemme. Deres råd er at jeg kommer hjem til Norge så fort som mulig. Der jeg bor nå er det ingen som kan beskytte meg. 

Ja, jeg kommer hjem, svarer jeg. 

Jeg legger meg i senga, under dyna og trekker den over hodet. Jeg orker ikke dette mer. 

Fotograf: https://pixabay.com/users/darksouls1-2189876/

Del artikkel:


Relaterte artikler