Kuhelvete

22.02.2023, 15:23

2 kommentarer

Denne videoen hadde tittelen "Drunk Tricks" og jeg må bare spørre meg selv...

Er dette en manneting?


https://www.reddit.com/r/Whatcouldgowrong/comments/118un33/drunk_tricks/


Jeg gjør sikkert mye dumt når jeg drikker, men sånt som dette?


Så begynte jeg lese mer om folk som gjør idiotiske ting som å hoppe utfor stup, løpe foran sinte okser, sette fyr på sitt eget hår etc- og min konklusjon er at det er 99% menn. Det kan jo være de føler de trenger bevise noe, men kameratgjengen gjør det ihvertfall IKKE bedre ved å kalle dem kyllinger for ikke å hoppe i døden- selv om de selv ikke tør. Så stakkars duden gjør det av gruppepress? Eller på egenhånd? Men hvem er det da som filmer? Begravelsesbyrået?


Nei.... av og til lurer jeg på hvordan menneskeheten har klart å overleve frem til nå og hvorfor det fortsatt er 50 % av oss som er menn. Men statistikk lyver ikke. Dette må jeg finne ut av!


Forventet levealder: Kvinner: fra 84,9 år til 84,7 år. Menn: fra 81,5 år 81,6 år.
Men det er forutsett at de ikke hopper utfor stup. Eller er idioti tatt med i betraktning? Så gjennomsnittet er at kvinner lever lengst, og det har vi jo visst. Vi er jo ikke dumme. Men er det idioti som senker levealderen for menn?


Det viser seg at den største dødsårsaken for begge kjønn er hjerte og karsykdommer. Jeg ville også fått hjerteinnfark om en okse kom løpende mot meg. Men, jeg tror disse dataene er mer knyttet til når vi blir gamle og dør, så...


Min konklusjon:
Mennene får flashbacks til oksen som kastrerte dem og får hjerteinnfark av dette, nå som hjertet ikke lenger er som det var.

Og oksen smiler i kuhelvete: Mission accomplished!

Djevelen har horn av en grunn...

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler