Hoi An (Vietnam) Helt klart favoritt byen min!

03.12.2016, 17:14

Nattoget gikk ganske bra fra Nha Trang til Hoi An. Det så ikke ut som at det hadde vært noen i "lugarene" våres, så det var en deilig, men det var utrolig kaldt i natt så jeg er veldig glad for at jeg tok med meg en tynn sovepose. Siden jeg er litt redd for mus og andre små dyr som kan befinne seg på disse togene ville jeg ha alle tingene mine oppe i sengen, som vil si at det ikke var så veldig mye plass til meg. Derfor så ble den en natt med dårlig søvn. 
Vi ble plukket opp av en buss på togstasjonen til hotellet og det regnet på vei til bussen. Sekken min ble lagt i "bagasjerommet" på bussen og når vi ankom hotellet var sekken kliss våt på baksiden.. Ikke veldig gøy når jeg hadde undertøyet mitt i en slags pose i topplokket og jeg måtte sende alt på vask... Siste gang jeg legger sekken min inn der, neste gang skal den garantert bli med inn i bussen. 

Når vi ankommer hotellet så er ikke rommene ferdige enda, så vi satt bare fra oss alle tingene våres og turen gikk videre til en guidet runde rundt i byen også fikk vi spist litt frokost. Vi måtte kjøpe billetter for å komme inn i old quater. Old quater var helt fantastisk, Hoi An er definitivt min favoritt by hittil. Det hadde regnet en god del, så selve elven bare steg høyere og høyere opp i gatene, så flere av resturantene og butikkene måtte stenge fordi du ikke kom frem med mindre du hadde båt og vannet vil bare fortsette å stige. Etter denne lille omvisningen gikk jeg tilbake til hotellet for å sjekke inn og ta en dusj, noe som trengtes sårt! 

Jeg gikk så tilbake til the old quarter og tittet litt rundt i butikkene og kjøpt noen suvernier og noen små gaver her og der. (Silke er super billig her). Jeg hadde egentlig tenkt til å skreddersy min egen kjole men syntes det var litt dyrt for den modellen og type kjole jeg ville ha, de ville ha $105 for det, så jeg droppet det og tenker heller å gjøre det i Bali fordi jeg tror det er billigere der. Jeg har tatt mange utrolig fine bilder som jeg skal legger ut etterhvert når nettet og pcen klarer å samarbeide litt bedre. 

Etter min lille shopping tur var jeg så utrolig sliten at jeg måtte ta en liten powernap før turen gikk ut for å spise sammen med gjengen. 

Disse ser du overalt og den er ganske tung. 

Dette er "broren" mellom Kina og Vietnam, Kina på venstre side og Vietnam på høyre. 

Ble bare litt oversvømmelse så flere av butikkene og resturantene måtte stengene gatene. 

- Susanne  

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler