Dørstokkmila

27.10.2022, 08:18

Hvorfor er det så veldlig vanskelig å bare gjøre en ting som man vil gjøre? Den berømmelige dørstokkmila føles uendelig visse dager. Man må virkelig ta seg sammen og dra seg selv i ørene for å komme seg ut. Men så er det en deilig følelse etter man har fått gått den turen, eller vært på den treningen. Det som hjelper meg ut av døra er mine to små , herlige hunder. Di skal få tur hver dag, så det får meg opp av sofaen og ut døra. For å ikke snakke om selskapet og kosen det er i di <3

Planen er å komme i gang med trening til uka, begynne forsiktig, så ikke fibroen tar helt av sted. Må begynne å fylle dagene med mer meningsfylle ting. Og kroppen min har godt av det, det er helt sikkert. Døtstokkmila blir nok lang til man kommer i gang , men det blir lettere etter hvert. Det vet jeg fra tidligere erfaring. :) 

Denne helga skal jeg passe mitt minste barnebarn, det gledes til. Koser meg veldig når jeg har henne. Mamma rollen har liksom vært livet mitt, og alle mine er blitt voksne så di trenger ikke mamma på samme måte lenger. Så da er det godt å låne barnebarn og kose seg med det. Låne mamma rollen litt.. :) Forskjellen er at nå er det min tur til å ha rollen til å skjemmebort , skal ikke være strenge regler hos Besta. Her skal det bare være kos og gøy.

Håper du får en herlig helg, jeg skal hvertfall kose meg noe veldig :)  

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler