Da reiser vi til Syden :D

24.11.2022, 14:00

I dag er det torsdag, og jeg driver å pakker og ordner. På lørdag morgen sitter vi på fly og skal til Gran Canaria. Som jeg gleder meg! Er såå spent på hvordan kroppen vil reagere på varmen, alle med fibro og mange med IBS sier at det gjør underverker for kroppen. Så blir spennende å se om det vil bli sånn for min del også. :) Skal ned med familien til mannen min, svigerinna mi bor der nede, så blir veldig gøy å bli samlet alle sammen igjen. Går lenge mellom hver gang det skjer. 

Vi skal være en uke, og jeg gleder meg masse, men stresser litt mtp på energien. Er så redd for å bli sliten og dårlig. At kroppen ikke vil spille på lag. Vil jo oppleve så mye jeg kan når vi først er der nede. Er liksom 8 år siden vi var i utlandet sist. Da var vi i Dubai. Så er min første gang i syden syden liksom. Håper det gir mersmak. 

Har handlet inn endel til sønnen som skal være alene hjemme. Dattera i stavanger er så snill å har hundene for oss. Så alt har ordnet seg veldig greit. 

Satser på å oppdatere dere litt mens jeg er i syden, og det vil absolutt komme en oppdatering når vi er kommet hjem. For en gangs skyld håper jeg ikke tiden går for fort der nede. Vil nyte hvert øyeblikk. Så får meg og mannen en hel uka sammen, uten jobb og masse jobb telefoner. Det skal bli herlig med skikkelig kvalitetstid. Vi nærmer oss 14 år sammen nå, og kjærligheten er like stor, hvis ikke enda større. Heldig jeg som fant mannen i mitt liv <3

Ha en herlig dag alle sammen

 

Klem Tosta

Del artikkel:

Relaterte artikler