Det skulle vært en telttur- i Østmarka

24.04.2022, 17:01

Vi hadde tenkt å telte denne natten, men rett før planlagt avgang i går ettermiddag fant dyret det for godt å tømme analkjertlene.... De som vet, vet. Mao. var det uaktuelt å putte ham inni bilen, teltet og soveposen for den sakens skyld. Selv var han like blid og virket ikke plaget, men lukten....

Uansett, vi sov hjemme, men tok en søndagstur til samme område som vi hadde tenkt å telte i. Bak Grønmo. Høres ikke særlig sjarmerende ut, kanskje, men mellom Grønmo og Østmarkskapellet befinner seg omtrent uendelig mange stier, myrer, bekker og vann, et artig turområde. Stiene er alt fra brede, merkede ferdselsårer med dertil stor menge trafikk til sykkelstier, skiløypetraseer og fine, tørre småstier for fotfolk og hunder som ikke vil treffe andre. Her kan man også følge flyktningeruta om man vil. Den er ikke merket hele veien, men finnes på kart.

Etter noen kilometer i lett sikksakk valgte vi å ta lunsjen på en liten topp fremfor nede ved vannet ettersom ratioen barnefamilier/kvadratkilometer var relativt høy på hovedstiene.

På toppen var det tross alt fjordutsikt (mellom trærne i den gule ringen)...

Sola var litt til og fra i starten, men Bacon, Egg, pannekaker og kakao gjør seg uansett.

For stor diameter på stekepannen til tross for at den er beregnet på primus... 

Fikk testet den dingsen som gikk istykker i høst (som medførte null middag og frokost på siste turen før vinteren). Den har vært en sving innom produsenten som har fikset den igjen. 

Egg, bacon og pannekaker.

Kunne hatt med litt bær eller ihvertfall hatt litt mer sukker i pannekakerøra, men de brenner seg så lett i tynnbunnet panne når det er mye sukker i. Godt var det uansett.

Hadde med et Nestlé-produkt som het Creamy Hot Chocolate. Creamy- ja. Hot- ja. Chocolate- nei, har ikke engang hilst på ei kakaobønne denne drikken her. Søt og varm, men det smakte overhodet ikke sjokolade. Litt vanskelig å røre ut var den også. Velvel. Hadde smakt bedre med oboyoulver, melkepulver og varmt vann.

Slapp kakao til tross, alle var enige om at det var en deilig tur og en fin søndag, men at det var i overkant mye folk på hovedstiene. Utgangspunkt fra Utfartsparkeringen ved Grønmo, drøssevis av turstier. Vi måtte også parkere litt kreativt for å få plass btw. 

God tur!

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler