Paul McCartney

29.06.2019, 13:00

 

 

Golden slumbers
Fill your eyes
Smiles await you when you rise
Sleep pretty darling
Do not cry
And I will sing a lullaby

(Lennon/McCartney )

 

 

Hvor skal begynne?  Jeg tror han er min første kjærlighet og via han åpnet det seg en verden av musikk og livet mitt ble aldri det samme.

Sir Paul McCartney er nok kjent for de fleste og Beatles trenger knapt nok noen introduksjon. Jeg tror nettopp Beatles og Paul er årsaken til at jeg liker så variert musikk i dag.

Paul er den som trigger drømmeren i meg og at alt er synes mulig når du møter de rette folkene å samarbeide med. En gang i tiden visste jeg så og si alt som var å vite om historien til Beatles og jeg vet at veien frem til legender var lang og kronglete men de gav ikke opp og gav verden noe vi aldri hadde hørt før.

Musikk eies av lytteren og jeg hører Beatles og de ulike sangene tar meg tilbake i min egen historie, jeg kjenner hele spekteret av følelser, musikk som er kjent men på magisk vis alltid føles ny og frisk. Det er skikkelig gøy å se at barna også har oppdaget magien til Beatles.


Et av mine viktigste livsvalg springer ut av dette, jeg fikk ikke lov til å høre på musikk som barn (tiden har endret seg men slik var deler av kristen-Norge da jeg var barn) for meg var det som om å be meg om å slutte å puste. Jeg valgte bort livet i et kristent miljø og musikk var helt avgjørende.  I dag fryder jeg meg over barnas genuine musikkglede og nysgjerrighet.

Tusen takk Paul, du har alltid vært en del av soundtracket i livet mitt.

Sjekk ut James Corden har med seg Paul i bilen https://youtu.be/QjvzCTqkBDQ Noe av det nydeligste ever. 

Paul McCartney er også et levende eksempel på hvordan eldes med verdighet og hans videreføring av kampen for dyrs rettigheter og fokus på en vegetarisk livsstil er et eksempel til etterfølgelse. Min første kokebok var Linda McCartneys kokebok og selv om det tok mange år før jeg ble vegetarianer selv, har de begge inspirert meg til en grønnere og mer human livsstil. 

 

https://www.amazon.com/Linda-McCartneys-World-Vegetarian-Cooking/dp/0821226967

Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_McCartney

Hjemmeside: https://www.paulmccartney.com/

Bilder: https://www.stereogum.com/1577711/beatles-albums-from-worst-to-best/franchises/counting-down

https://grcmc.org/wyce/node/35173/artist-of-the-day-paul-mccartney

Del artikkel:


Relaterte artikler