"Vad sejer du!?!? Har dom sagt nogot som inte är sant?!?!?

23.09.2023, 13:25

Carl Norbergs "sjokkerte" utbrudd da Sveriges TV1 ble tatt i blank løgn i beste sendetid... Anbefales: Carlnorberg.se og Defria på youtube!

 

Næmenn, Ursula, da....

Eus leder hevder at Russland er ansvarlig for Hiroshima... Men dét er vel ikke helt sant, Von Der Leyen... 

In France demanded to get rid of von der Leyen after the words about Russia - Oreanda-News

Hiroshima i Japan var den første byen som ble rammet av amerikanernes - og verdens første atombombe - iallfall som vi vet - som ble sluppet over mennesker. Den, og bomben som ble sluppet over Nagasaki (1945) ble rettferdiggjort ved løgnen om at den japanske keiseren nektet å kapiturere. Slik USA hevdet om Saddam Hussain, som også ville forhandle, men ble bombet sønder og sammen. Slik USA hevdet om Gadaffi, Libya, hvor Libya ble angrepet av NATO (JA, AV NATO, AV VÅRE STYRKER OG BOMBEFLY) mens libyerne trodde de satt i fredsforhandlinger!!!!

Dersom USA hevder noe som helst i forhold til verdenspolitikk - så er det løgn, eller en meget veldesignet tilpasset sannhet som meler deres kake! (Eller verdens aller rikeste, siden de er de som tjener på krig.)

 

Næmenn, Jens, da...

Nato og Ukraina-krigen: Så viser det seg at NATO har hatt svært stor aktivitet i nordområdene (les: Tromsø spesielt) siden 2021, for da godtok stortinget at vi kunne "få besøk" av atomkrigsskip. Og det har de benyttet godt, for siden 2021 har det, iflg en ansatt ved sjøkrigsskolen, vært 42 atomubåtkrigsskip i området. (Kilde, Nordlys, 25.9.23)

Men...  Begynte ikke krigen i Ukraina i februar 2022, da? Kan det være at Putin har hatt en grunn til å gå inn i Ukraina? Ukraina har som kjent Russlands ubåtbase på Krimhalvøya - merkelig nok AKKURAT det området som CIA har vært SVÆRT aktive i siden 2014. For om jeg legger dette sammen, sånn kartmessig, så blir altså Russland satt under press av USA fra øst, fra vest (Norge), fra sydvest (Ukraina og Russlands forsvar) og fra nord. Jeg regner jo med at ubåtene ikke flys over men faktisk beveger seg under havoverflaten fra Alaska til Norge... 

Næmenn, Jonas, da...

Men ble det ikke "banken igjennom" at amerika fikk ha baser på norsk jord senest i fjor? Sånn på  våren en gang. Og det er jo veldig rart, for iflg Finn Gustavsens bok fra 1980 så overga vi råderetten over våre egne militærbaser her til lands til amerikanerne allerede på 1950-tallet. Hva var det der med at det skulle inn i lovverket at de kan være her? Åpnet Stortinget - med Jonas og Erna (våre to største partier med flertall på Stortinget) for at vi skulle bli anektert som stat? Fyyyy, Jonas! Du har nok ikke vært helt ærlig med oss, du heller. Har du vel?

Ser vi konturene av Vision 2010 og Vision 2020 om WORLD DOMINATION - til vanns, til lands, i luften og i verdensrommet, tro?

Fy deg, Jens! (NATOs generalsekretær og Norges tidligere statsminister for en arbeiderpartiregjering) - du har nok ikke vært helt ærlig med oss om hva Ukrainakrigen egentlig handler om. Frihet, fred og demokrati handler den iallfall IKKE om!

Se gjerne dette innlegget (og følg ham gjerne) fra Chris Hedges Report:

https://therealnews.com/chris-hedges-war-profiteers-are-fueling-this-crisis

 

Her kommer det sikkert masse mer av det samme! Har dessuten fått meg en ny konto på Youtube, så jeg får fulgt med mer på innlegg der. 

Del artikkel:


Relaterte artikler