Gründer livet 💥😁🎉

10.01.2019, 21:09

1 kommentar

Hei dere!

 

Vi er kommet godt inn i januar, Gründer livet er både spennende å se hvordan en klarer å lykkes med å utvikle bedriften min mer å mer. 

Det å kan klappe seg selv på brystet å si til alle dere som ikke trodde jeg klarte dette, en får nettopp til det vi selv sender ut å ønsker å oppå. 

 

Januar i år å januar i fjor kan jeg nå måle meg på hvordan jeg er i forhold til utvikling i bedriften min.  Det å se at jeg har allerde fått mye mer kunder også utviklet meg mer . Så ser jeg at jobben jeg har gjort til nå er magisk. Det å ha i bunn helse sektoren å gått kreftomsorg og linderende pleie.  Gjør nettopp til at jeg har lært meg å se kunden før det som er rett for kunden å lytte til hvordan kunden har det .

Det å kjenne på kroppen at jeg har jobbet hardt, er noe som er en gledes rus.  En er så takknemlig for alle kundene som kommer tilbake å gøy å se at jobben en gjør viser seg at jeg er på rett vei. 

Gründer livet er tøft i starten, det er 2 til 5 års plan, der de fleste årene ikke er de høyeste inntektene. 

Det jeg ser at ved at jeg er flink til å lytte til kundens behov, også er blitt enda flinere til å promoterer Gruben Massasje, så blir vi satt på kartet. 

 

Jeg loddet ut gratis behandling til over 100 kunder. 

Dette er en prislapp på 60000 kr , det å gi kundene noe så får en også mye tilbake. 

Gleden å få gode tilbake melding på jobben en gjør, gode anmeldelser på Gruben Massasje siden min, betyr enormt mye.  Det å kjenn på den gode energien som flyter, betyr en må bare stå å jobbe like hardt fremover. Fordi det er nettopp dette som er livet, jobb opp mitt eget. 

Å ikke gjøre seg uavhengig av andre, takknemlig for jeg er oppfostret av en mamna og pappa som hadde godt vett, de har jeg kopiert alt de har gjort bra. 

《Mamma sa alltid til meg når hun levde, når hun så jeg ble mer uredd en pappa hadde vært... dette hadde aldri din far gjort... Det å ta det beste ifra de begge å omskape det til min vei love it》

 

Det å være oppvokst inn i gründer livet å ikke vet om noe annet, så har dette så klart påvirket meg enomt. 

Derfor si jeg alltid til alle som ligge å ruger på en idé, gjør det... i stede for å være redd for mislykkes.  

 

Ha en magisk kveld

Del artikkel:

BloggiShop