Borettslag og elbillading

24.07.2019, 12:30

Elbil og lading i borettslag 

- Det er kult å være innovativ.

 

Hjemme har vi fått et flott ladeanlegg for elbiler. Det går an i #borettslag, selv om man bor i blokk. Grønnkontakt har skrevet litt om det i denne linken her. Vi valgte dem som leverandør (skriver "Vi" fordi vi også sitter i styret i borettslaget) etter at vi så de hadde en løsning vi trodde på, ladebokser som vi ofte så langs veien, som stod ute i all slags vær, og som vi da mente fungerte veldig bra. 4 ladepunkter til nå, alle med en maks effekt på 22kW. Ladestasjonen kommer på Grønn Kontakt sin app, men er foreløpig kun synlig på PlugShare sin app og nettside.
Vi hadde andre leverandører også sin leverte tilbud, men noen priset seg helt bort, andre snakket så teknisk at kaffen vår ble kald uten at vi forstod hva de snakket om, og en annen glemte oss helt bort. Da er det fint med en seriøs aktør.

Ladeanlegget har vi valgt å åpne for alle, så hvis man har en brikke knyttet opp mot Grønn Kontakt, eller ønsker å bruke SMS, kan man bare lade her. Litt mer om saken på borettslagets hjemmeside: https://slettheitoppenbrl.no/siste-nytt/872/

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler