Norgestur med elbil Kr.sand - Øvre Pasvik - Nordkapp - Kr.sand - Del 12 - Fra Svolvær i Lofoten til Leknes, Moskenes og Bodø

04.09.2021, 18:00

Norgestur med elbil Kristiansand - Øvre Pasvik - Nordkapp - Kristiansand

Del 12 - Fra Svolvær i Lofoten, til Leknes, Moskenes og Bodø

 

I denne delen av vår "turné", blir det litt mer bilder fra stedene vi passerte fra Svolvær og de 10 milene ut til Moskenes Ferjekai. Vi forstod da vi var fremme, hvorfor GPSen i Lexusen mente vi skulle bruke så lang tid på turen. Det var mange smale partier, lysregulerter broer og en del turister fra inn- og utland.

Lexusen har komfortable seter, men i Leknes hadde de en gave- og suvenirbutikk med et par artige stoler på utsiden:

Leknes hadde forresten ett flott sentrum, ladestasjon også, og selvsagt ett kjøpesenter, Lofoftsenteret.

Etter Leknes passerte vi flere fine steder, Laila måtte bare ned til en strand ved en camping som vi ikke husker navnet på. Fint var der. Små koselige hytter og en fin strand.

Og her er et flott motiv fra Hamnøy:

 

Så var det broene med trafikklys da. Vi var ganske tidlig ute til ferja, det så vi jo at kunne lønne seg, vi slapp masse venting. Bildet etterpå viser Lexusen som puster ut på ferjekaien. Man betalte forresten nesten halv takst med elbil i forhold til fossilbil over til Bodø. Noen få fordeler må man jo ha med elbilene. :-)

Her venter vi på MF Landegode. 

Siden vi var tidlig fremme i Bodø, fikk vi også utforsket den byen, noe du kan lese om i neste del av denne lange, spennende og skumle fortellingen ... :-)

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler