Norgestur med elbil Kr.sand - Øvre Pasvik - Nordkapp - Kr.sand - Del 13 - Fra Bodø til Namsskogan

05.09.2021, 18:00

Norgestur med elbil Kristiansand - Øvre Pasvik - Nordkapp - Kristiansand

Del 13 - Fra Bodø til Namsskogan

Vel i land i Bodø, fant vi hotellet vi hadde booket. Er vel ikke ei bombe å fortelle at det var nok ett Scandic hotell, Scandic Bodø. Det er to Scandic hoteller i Bodø, og da vi ymtet frem noe om at vi ønsket oss middag, foreslo den hyggelige resepsjonisten at vi skulle dra til Scandic Havet, for der hadde de en fantastisk restuarant i 17. etg. - Roast Restaurant & Bar, hvilket dette første bildet er tatt i fra.

Det er jo så populært å snakke eller blogge om mat, det skal ikke vi gjøre, bare nevne at kveita var fantastisk god på hotellet. Guinnessølet også, det ble det bare ett glass av, var jo mektig som ett hav.

 

Elbillading i Bodø

Det er enkelt å finne ladepunkter i Bodø. I juli 2021 va 50 % av alle nye biler som ble solgt i distriktet, elbiler. Vi parkerte i parkeringshuset rett over Scandic Bodø, der kunne vi også lade bilen, siden vi selvsagt hadde med oss type2 kabelen, som alle bør ha med seg når de er på langtur med elbil. Er det strøm, er det håp.

Besøk hos Lexusforhandleren i Bodø

Dagen etter så vi skiltet til Lexusforhandleren i Bodø, da måtte vi jo inn der for å hilse på. Der traff vi på en hyggelig selger, som var noe overrasket over at vi hadde vært på en så lang elbiltur, og ikke enda var hjemme. Kaffe hadde han også til oss, før vi kjørte nærmest lydløst videre. Da til Namsskogan, som du kan lese om i neste del.

Smaker alltid godt med kaffe.

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler