Norgestur med elbil Kr.sand - Øvre Pasvik - Nordkapp - Kr.sand - Del 14 - Fra Namsskogan til Dombås

04.10.2021, 18:00

Norgestur med elbil Kr.sand - Øvre Pasvik - Nordkapp - Kr.sand


Del 14 - Fra Namsskogan til Dombås

Beklager, noe har skjedd i bloggen, så nå kan jeg grine over å ha mistet over 1200 daglige følgere, siden jeg ikke hadde publisert de siste delene fra vår tur. Prøver igjen med 2 dagers mellomrom...

Det var en rolig campingplass ved Namsskogan, så dagen etter var vi klar for nye mil med Lexusen.

Men etter å ha spist en bedre knekkebrødfrokost, kunne vi spandere litt knekkebrød på husdyrene på campingen, noen ender. De var rimelig høflige og ønkset oss sikkert god tur videre bare de fikk noe å spise på.

Til slutt denne dagen fant vi ut at Dombås var en grei plass å overnatte. Her la vi oss inn på Dombås Hotell, og ladet Lexusen litt på de offentlige laderne fra BKK/Bilkraft. Ionity, eon og Tesla har også sine ladere på området, og en kar i en Audi forbannet kjøretøyet sitt siden det ikke rullet mer enn 30 mil før det måtte lades, og fordi laderne ikke virket, i følge han. Litt rolig snakk og veiledning fra en sindig Sørlending, fikk e-tron eieren til å puste litt lettere. Med ladingen i gang for oss alle, kunne han pante flaskene sine, mens vi gjorde noen kveldsinnkjøp før natten og turen videre mot Drammen neste dag.

Teslas ladere øverst, så en gjeng med "kjøleskap" fra BKK, og nedenfor, utenom bildet, står eon/Clever sine ladere. De har ikke norsk support, og man bør ha rett RFID brikke for å få dem i svev. Dyre er de også...

Dagen etter - frokost fortært - og med fulladet Lexus, klar for Drammen som er siste stoppested før vi er hjemme i Kristiansand.

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler