Hva har skjedd siden 2021?

12.02.2024, 12:55

Hva har skjedd siden 2021 - og siste innlegg?

 

Mye ... Nå skriver vi februar 2024, og mange ti-tusen kilometre er kjørt siden den tid.

Det har rett og slett ikke vært tid til å skrive så mye, men nå er muligheten her igjen.

Siden vi hadde Opel Mokka og Renault ZOE i 2021, har mye skjedd. Begge disse er solgt, ZOEen ble i 2022 byttet inn i en flott rød Renault Megane E-Tech Iconic, vi skulle bare ha en elbil, for vi trengte jo ikke 2 ... Det viste seg at Meganene rullet 35000 km på ett år, så der bommet vi.

 

Men før det, og siden bilmarkedet er så spesielt for tiden, solgte vi Meganen tilbake til forhandler, og tok i august 2023 ut en Renault Megane E-Tech i utstyrsversjonen Techno - på leasing - i stedet. Da trodde vi at vi enda skulle klare oss med en bil, men så kom desember måned.

 

Da måtte vi gi oss og innse at vi trengte to elbiler, og leaset da en ny helelektrisk Mazda MX-30 i tillegg til Renaulten. Forhandlernettet hadde ett meget bra tilbud for å lokke oss til en ny leasing, derfor ble det en Mazda MX-30, en avtale vi ikke angrer på i dag.
Den elbilen med 20 mils rekkevidde, en god sommerdag, har alt fått prøvd seg på langkjøring, selv om den vinterstid har kort rekkevidde. Fungerte fint det mellom Kristiansand og Stavanger i mange minusgrader.

 

 

Siden august har Meganen rullet 12000 km og Mazdaen bare 2500 km siden desember, så det blir sikkert noe å skrive om ang. våre turer videre fremover, selv om "alle" nå har elbiler og det er mange som kjører mer enn oss og lengre enn oss. Bloggen er jo tross alt bare for moro.
Og det siste nå er at vi har vært på elbilmesse på Lillestrøm. Der var det i alle fall et par interessante biler. :-)

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler