Utflukt til Tower of London

14.07.2021, 21:25

Jeg har alltid vært bekymret for historien til middelalderens England. Da mannen min bestilte en utflukt til hjertet - Tower of London (jeg fant det her foxiepass.com/da/united-kingdom/london/tower-of-london), hoppet jeg bare av glede .
Det var bare ett problem - vi kjente ikke London i det hele tatt. Venner hjalp til og rådet oss til å bruke leiebiltjenesten med russispråklig støtte bookingauto.com. Takket være ham kom vi fra flyplassen til Tower gate uten problemer.
Ved inngangen til den formidable citadellet ble vi skremt av det høye ropet "Kom tilbake!". Det viste seg at en turist kom for nær vakten som sto på vakt - og ble avvist.


Andre “vaktene av tårnet” - dens berømte ravner - vakte også oppmerksomhet. Ifølge legenden truer ingenting den britiske kronen før disse fuglene forlater tårnet. Derfor må det ved kongelig resolusjon alltid være minst 6 ravner i festningen.


Utflukten startet med en utforskning av Det hvite tårn. Den storslåtte normanniske strukturen på 1000-tallet med tykke vegger, bratte trapper og et mørkt fangehull fikk oss til å oppleve en hel rekke følelser.

I "Kings of Kings" ble beundring forårsaket av den glitrende rustningen og våpnene til Henry VIII, Charles I, Jacob II.


I de underjordiske fangehullene grøsset vi ved synet av instrumentene for tortur og henrettelser som de uheldige fangene i festningsfengselet ble utsatt for.

I "Royal Treasury" ble vi blendet av samlingen av kongelige regalia, prydet med 23 578 edelstener.
Samlingen av gamle mynter holdt i et trygt rom med tunge dører, som bare kan sees i Hollywood-filmer, var også imponerende.
Da vi kom ut av tårnet, bestemte vi oss for å omgå festningsmurene. Skulpturer av dyr har blitt lagt merke til mange steder - en påminnelse om at slottet en gang inneholdt et kongelig menageri.
Selvfølgelig har ikke Tower avslørt alle sine hemmeligheter for oss. Vi vil definitivt fortsette forskningen.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler