Melbourne ting å gjøre

23.08.2021, 08:43

Melbourne er landets største ryggsekkturister og kjent for et flott uteliv. Det er hovedstaden i baren og sentrum for levende musikk i Australia. Byen ser europeisk ut og er populær blant ryggsekkturister og unge turister som ønsker å ha en glede i den avslappede atmosfæren.


Du kan organisere ferien, spare penger og få mest mulig ut av tiden din her med vår guide til Melbourne. Det er nå mange reiser til Melbourne på Foxiepass.com.

Besøk Victoria National Gallery


National Gallery of Australia ligger på Federation Square, det største, eldste og mest populære kunstmuseet i nasjonen (over 3 millioner mennesker besøker hvert år). Det er hjemsted for mer enn 75 000 stykker av urfolk og urfolk, inkludert samtidskunst, skulptur, malerier og kunst. På noen få timer kan du se nesten alt. Dette er en av byens beste gratis arrangementer. Inngang er gratis, men det er inngangsbillett for midlertidige utstillinger.

Se Victoria statsbibliotek


Victoria State Library er en historisk institusjon med 8 millioner besøk årlig. Biblioteket ble først bygget i 1856 og har blitt et hendelsesområde som er en kilde til stolthet for byens innbyggere. Kom hit og se en rekke personer på åpne skrivebord som venter på å støte. Det er absolutt noe å gå glipp av fra det berømte rotonale senteret med sin gamle åttekant, unike tremøbler og boklinjer. Det er mange gratis turer for å lære mer om bibliotekets historie og fantastiske design.

Gå rundt Casa y Gardens


Denne kongelige eiendommen, mer enn 160 år gammel, kombinerer klassisk italiensk arkitektur med australsk regenerering. Det er de fineste historiske husene i byen og gir et uvanlig syn på Australias rike og velstående eksistens fra 1800-tallet. Guidede turer for 15 AUD ($ 11,50 USD) tilbys hvis du vil vite mer om denne praktfulle villaen og dens historie. Hagene er gratis.

Besøk Museum for immigrasjon


Immigrasjonsmuseet ble grunnlagt i 1998 og ligger i Old Customs House og viser utstillinger om immigrasjonens historie i Australia. Europeiske menn begynte å komme til nasjonen i 1788 og tok med seg sine egne kulturer, som til slutt feide over øya og forkastet urbefolkningen som kalte den hjem i mer enn et halvt tusen år. Oppføring er AUD 15 (USD 11,50).

Planlegg en tur til Phillip Island


Phillip Island er et populært helgsted for innbyggere som ønsker å bruke litt tid på å nyte stranden, noen timer utenfor byen. Australias topplister over strender på 1001beach.com. Øya er kjent for den nattlige pingvinparaden, koalahelligdommen og den gigantiske sjøkolonien til havs når tusenvis av pingviner vender tilbake fra sjøen til reiret. Øya er åpen som en dagstur, men jeg foreslår at du bor minst en natt i dette området på grunn av sporadisk transport.

Se museet i Melbourne
Australias sosiale historie, urfolkskultur, vitenskap og miljø vises på Melbourne Museum. For meg var museets høydepunkt Bunjilaka Aboriginal Culture Center, et enormt senter som vektlegger urbefolkning, kunst og historie. De tilbyr også et område for ungdommer, noe som er utmerket for alle som reiser med barn. Oppføring er AUD 15 (USD 11,50).

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler