Utforsk München på forskjellige måter

18.09.2021, 17:17

Selv om den tyske hovedstaden, Berlin, er en festivalby, et hipster -hotspot og stedet å være akkurat nå over hele verden, får München betydelig mindre fokus fra ryggsekkturister og unge reisende, til tross for at det er en mer unik beliggenhet.
Du kan bestille over 156 utflukter i München, i tillegg til museumsbilletter og rask hopp over køen til attraksjoner. Rimelige 2021 -priser. Spesialtilbud og rabatter på 1001guide.net


1. Ølhager slapper av.
Ølhagen er ikke bare et sted å spise øl for bayere. Den perfekte er nesten som å velge en religion (hver lokal har en favoritt du bare må se), og å besøke en religion er en religiøs handling. Hundrevis av steder kan velges, men Lake House og ølhagen Wiener Platz og Augustiner Keller er noen av de beste lokalbefolkningen å velge mellom.
Så, her er den lokale metoden for å gjøre ting. 1) Jo flere mennesker rundt et bord du kan sette sammen, jo bedre. 2) Alle bør ta med noe av maten som må fordeles rundt bordet (buljong, ost, frukt, grønnsaker og tallerkener, osv.). 3) Når ett og to trinn er fullført, er det på tide å ta en drink. I tillegg til å ta med egen mat, er skjønnheten i ølhagene sterkt anbefalt og en del av gleden. Ikke bekymre deg hvis du er alene - folk vil ønske deg velkommen til bordene sine mer enn gjerne. Ølhager er sosiale smeltedigler, og i München bør besøkende stå øverst på må-gjøre-listen.

2. Oppdag hemmelige kurs og skjulte korridorer.
Millioner av turister som besøker München hver kan gjøre byen mer klaustrofobisk, spesielt i sommermånedene. Nydelige steder som Asam -kirken, Platzl -plassen, Theatine -kirken og mange tusen mennesker i området er ikke veldig hyggelige. Heldigvis har disse tre stedene en ting til felles - hvis du åpner øynene dine i uventede områder og er klar til å utforske skjønnhet, får du unike severdigheter som mange andre ikke har sett.
En skjult skatt ved navn Asamhof ligger bare 30 meter til høyre for Asam kirke. Dette er en gårdsplass med små restauranter og butikker, og en følelse av at turisthordene er tusenvis av miles unna. Til venstre har du Theatinerhof, en domstol som får deg til å føle deg som i Italia. Du er i den oransje Theatine Church. Og like over gaten fra det berømte Hofbräuhaus er en skjult tunnel, som ser ut til å ha sprunget ut av et eventyr rett.

3. Parker og turer langs elven
Ofte virker ikke München som en stor by, og folk foretrekker å kalle den "den globale byen med et hjerte". Besøkende vil bemerke hvor grønt det er - parker er rundt og Isar -elven er byens grønne lunge. Oppdag English Garden som er en av verdens største byparker. Gå nedover elven, løp eller sykle, eller bare sitte ved elvebredden og se verden passere. Se folk spille boule og ta en tur rundt Royal Hofgarten.

4. Unn deg nydelige små kafeer, is og folk som ser på
München har sin egen sjarm, la dolce vita, som noen anser som den nordligste byen i Italia. Lokalbefolkningen i München liker å være ute, og en av favoritthobbyene deres er å sette seg ned på en kaffebar og ta en kopp kaffe eller en kald drink mens du observerer noen mennesker. På solfylte dager kan du slappe av og nyte en frisk smoothie med vinduene på Aroma Kaffeebar. En sen frokost kan serveres på bakken utenfor Trachtenvogl (til kl. 14.30), eller du får muligheten til å glemme alt over hele verden når du har den deiligste ostekaken i Laden.
Når du ikke egentlig hviler på kafeer, kan både italienerne og bayerne nyte et middel - is! True & 12, en iskremkafé med 12 distinkte nylagde smaker hver dag, er vårt nye barn på en blokk i Haidhausen. Den gale ismaskinen er det ideelle alternativet for å oppleve uvanlige smaker som øl eller champagne.

5. Kom deg ut av byen! Kom deg ut av byen!
München er nydelig, men i de omkringliggende områdene er det også mye å se. Starnberger See, Ammersee og Schliersee har mange innsjøer som er lett tilgjengelige med offentlig transport, hvor du kan bade eller bare hvile. Alpine Uplands inkluderer noen av de beste tur- og klatresteder i Tyskland hvis du vil være aktiv. Du kan slappe av i en badstue med direkte tilgang til innsjøen Tegernsee på kalde dager. Det er flere attraksjoner for alle kulturentusiaster. Slottet Schleißheim er som Versailles yngre bror. Føl deg som en konge eller dronning mens du rusler rundt i den flotte parken og beundrer de majestetiske bygningene.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler