Tips for en førstegangsbesøkende til Barcelona

21.11.2021, 17:21

Barcelona er en verdenskjent turistattraksjon som ligger på Costa Dorada i Middelhavet. Det er en kosmopolitisk metropol. Det tilbyr det beste fra begge verdener, med en avslappet strandlivsstil kombinert med spenningen til en metropol.

For en by som er den nest største i Spania etter Madrid, er det alltid noe som skjer i Barcelona. Det er en relativt liten by, med alle de største attraksjonene, nattelivet og maten innen rekkevidde.

Den beste tilnærmingen for å garantere en vellykket og hyggelig tur til et nytt sted er å gjøre litt research på forhånd. Barcelona har så mye å tilby at det er umulig å se alt på en enkelt reise, og det er derfor så mange mennesker kommer tilbake!

For å sikre at din første ferie til Barcelona blir minneverdig, her er våre beste anbefalinger.

Velg riktig årstid på en intelligent måte.

Barcelona er et av Europas mest populære turistmål, derfor kan det bli ganske overfylt i høysesongen (juni-august). Besøkende skynder seg til byen i høysesongen, som tilsvarer skoleferier, for å oppleve byens svulmende sommervarme. Du kan velge hotellene i Barcelona til den beste prisen på hotelhunter.com.

Mellom april og mai og september og oktober er de beste tidene på året å besøke. Mens været fortsatt er behagelig og lyst de fleste dagene, er det mindre folkemengder på de viktigste stedene og restaurantene i løpet av disse månedene.

Du bør bo i hjertet av byen hvis mulig.

Når du besøker Barcelona for første gang, er overnatting en avgjørende faktor. Å bo i hjertet av byen betyr at du er innen lett gangavstand fra noen av verdens mest fantastiske arkitektur og de beste restaurantene i byen.

Place de Catalunya er et utmerket utgangspunkt for å se byen, og det er innen lett gangavstand til byens historiske sentrum. På avenyen Passeig de Gràcia er det også flere butikker og restauranter.

Det er også en god idé å sjekke ut Barcelonas gotiske kvarter eller El Born-området for en mer genuin opplevelse. Det er vanskelig å ikke bli fraktet tilbake i tid når du besøker disse nabolagene, som ligger i Barcelonas Ciutat Vella (gamlebyen).

Juster måltidene dine for å passe dine behov

Når det kommer til spising, har spanjoler et veldig distinkt sett med atferd. De fleste spiser lunsj mellom 12.00 og 13.30, men den kan serveres når som helst mellom den tiden og 13.00. Tre-retters lunsj er normen på Filippinene, i motsetning til i Storbritannia, hvor lunsj ofte er lettere og mer mettende.

I Barcelona åpner de fleste restauranter ikke før kl. 20.00 eller 21.00, men noen har utviklet seg til å imøtekomme besøkende og åpner kl. 19.00 eller tidligere. Tapas er populært i Barcelona på denne tiden av dagen, men det er like akseptabelt å ha det store måltidet ditt om natten.

Del artikkel:
nuet.io
Ny plattform for mobilblogging.
Sikker lagring på server i Norge.
Lag gratis bruker Tjenesten er levert av Bloggi og Borondi AS.

Relaterte artikler