Alternative 6 rare ting å gjøre i Tokyo

07.12.2021, 11:06

Som du kanskje har gjettet, har Tokyo mye å tilby i form av severdigheter og aktiviteter. Besøk Asakusa for å se byens historiske kjerne og det verdensberømte Senso-ji-tempelet. Hvis du er mer interessert i å jakte på din favorittmanga eller anime, kan Akihabara være det bedre valget. Harajuku eller Ginza kan være mer for din smak hvis du er i Tokyo for moten. Private utflukter av lokale guider i Tokyo på 1001guide.net.
Men hva om ingen av dem appellerer til deg i det hele tatt. Hvis du ønsker å se Tokyo fra et unikt perspektiv, er dette stedet å gå. Hvis du leter etter noe litt utenfor allfarvei, har vi satt opp en liste over våre ti beste anbefalinger for eventyrlystne reisende i Tokyo.

Katedralen i Tokyos usynlige tempel
Shutoken gaikaku hsuiro, eller Metropolitan Area Outer Underground Discharge Channel, er en gigantisk steinkatedral som skjermer Tokyo mot flomvann. Det 177 meter lange og 78 meter brede byggverket ligner noe fra et sci-fi-filmsett som er 50 meter under. Når den ikke brukes til vannavledning, kan den fantastiske beliggenheten nytes av alle. Det er også et flott sted for dramatiske bilder på grunn av lyset.

På hotellet finner du alt.
Henn-na Hotel i Nagasaki, Japan, er bemannet av flerspråklige roboter (ja, roboter). Gjestene er garantert et fantastisk opphold. Besøkende vil sjekke inn med roboter, inkludert en engelsktalende dinosaurrobot. Porter-roboter vil levere besøkendes poser til rommene deres. Det er også en menneskelig stab tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken i tilfelle et problem oppstår, men hovedpersonellet er roboter, og du kan sikkert kommunisere med dem.

Robotspisesteder
Dette er den desidert merkeligste plasseringen på listen vår, men det er noen få andre. Blant vestlige er dette en typisk skildring av japansk kultur blandet med en dæsj moderne teknologi og neonlys. Roboter til middag? Jada, hvorfor ikke?

Kvaliteten på produksjonen her er utmerket, og besøkende vil være fornøyd med opplevelsen. Glitterfabrikker har brutt ut, og eksplosjonen har vært så høy og forferdelig at en enhjørning kastet opp regnbuer på veggene. Du vil aldri se noe slikt i hele livet ditt. Billetter starter på 8500 yen og lunsjer starter på 1500 yen for underholdningen. Til tross for at du sannsynligvis vil glemme å spise mens du ser programmet.


Train Bar Mistral Bleu
Det er en tradisjonell jernbanevognbar, bortsett fra at den heter Mistral Bleu. Det spiller ingen rolle hva det er, det er underholdende.

I Roppongi-distriktet i Tokyo, som er kjent for sitt pulserende natteliv, enorme kjøpesentre og skyskrapere. Dette tilsynelatende umerkelige kontortårnets metallinnretning er oppslukt av en eksplosjon av klistremerker og graffiti. Velkommen til Train Bar, en ekte togvogn parkert på gatene i Tokyo, som endres til en av byens hotteste puber om natten.
Oedo Onsen Monogatari:
For det meste er dette verdens største fornøyelsespark med varme kilder. Odaibas megafritidskompleks består av både innendørs og utendørs varme kilder, samt et spisested og et kjøpesenter. Yurikamome Monorail Lines Telecom Center Station ligger kun en kort spasertur unna, mens Shimbashi Station er omtrent en 20-minutters kjøretur unna. Det er flere butikksentre i byen.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler