Sveits på et budsjett: Viktige tips

10.08.2022, 10:34

Sveits er kjent for sin vakre natur, ostefondue og høye priser. Som en budsjettreisende kan det være skremmende å besøke siden du er bekymret for hvor mye penger du må bruke. Når det er sagt, prøver Sveits å gjøre ting enklere for besøkende, og det finnes metoder for å spare penger samtidig som du gjør ferien din morsommere.
Her er nyttige tips for å spare penger når du besøker den vakre nasjonen Sveits.
Du kan spare penger under reisen ved å bruke online bilutleietjeneste. Du kan sammenligne priser på bookingauto.com og få opptil 70 % rabatt på leie i Zürich.
1. Bruk mer tid på ett sted.
Sveits er en ganske liten nasjon. Vurder å lage en hjemmebase for deg selv slik at du kan utforske de største delene av nasjonen derfra.
Vanligvis, jo lenger du bor på ett sted, jo lavere blir kostnadene per natt for overnatting. Dette gjelder vanligvis enten du bor på hotell, vandrerhjem, Airbnb eller andre steder.
Sjekk med hotellet eller vandrerhjemmet ditt for å se om de tilbyr et gratis lokaltransportpass.
 
2. Unngå å bo i større byer
Å bo i store sveitsiske byer har fordeler. Nærheten til alt gir rask tilgang til museer, shopping og god mat, men mange kommer til Sveits for utsikten.
Sveits kan skilte med noe av verdens vakreste natur, så kom og bo i en by med utsikt.
Det vil være mindre kostbart, og det er mer sannsynlig at du får den postkort-perfekte versjonen av Sveits du ønsker.
Du trenger heller ikke gå langt utenfor byer for å se fantastiske severdigheter. Togreiser er en vanlig transportmåte i Sveits, noe som gjør det enkelt å bevege seg selv mens du bor utenfor de store byene.
 
3. Lavpris eller gratis overnatting
Budsjettreisende har nå en mengde alternativer for å velge et sted å bo.
Du er ikke lenger begrenset til alternativene til et hotell eller et herberge. Du kan nå leie folks boliger, private rom, eller til og med sove på sofaene deres.
Workaway og Sleep on Straw er våre to alternativer for å se Sveits på et budsjett.
Workaway
Workaway er et boligbytteprogram som gir overnatting i bytte mot noen timers arbeid hver dag (og i noen tilfeller noen få måltider).
Du kan utføre en rekke ting, for eksempel arbeid med skoler, dyr eller til og med jordbruk.
Dette er et fantastisk initiativ siden det gir deg en genuin, lokal opplevelse samtidig som du kan bidra tilbake til byen du besøker! I tillegg er din losji inkludert.
Når det kommer til jobb, er det forskjellige alternative valg, med Sveits som en av de beste nasjonene til å undervise i engelsk for å holde på pengene.
 
Strå sover
Gårder i Sveits begynte å åpne dørene og la besøkende tilbringe natten hvilende på fersk halm.
Den har vokst seg populær gjennom sommermånedene, med priser som starter på 6 sveitsiske franc ($6) per natt.
Hvilken bedre måte å oppdage Sveits enn å våkne opp på en gård og gå en tur i fjellet?
Gjør leksene dine før du bestiller overnatting. Les anmeldelser fra reisende før du bestiller hotell, Airbnb, Workaway eller Sleeping on Straw.
Du kan spare penger til slutt, men hvis du er misfornøyd fordi du ikke har lest anmeldelser, vil det ikke være verdt det.

Del artikkel:

Relaterte artikler