Besøker London på et budsjett

27.01.2023, 09:02

London har et velfortjent rykte for å være et kostbart sted å besøke. Din London-ferie kan være alt annet enn rimelig hvis du ikke har litt innsidekunnskap og noen få like-a-local anbefalinger.
Å bo eller besøke London på et budsjett er gjennomførbart, men du trenger noen lokale ideer og veiledning om hvor du kan redusere kostnader og utgifter, som vi deler nedenfor.
Turister liker å bestille en bil online på forhånd for å finne de beste leiebiltilbudene i London med rabatter på opptil 80 %. Priser for leiebil i London starter fra 17 euro per dag på bookingcar.eu.
I stedet for å bruke offentlig transport, gå eller få et Hop On Hop Off Bus Pass.
De største stedene i London ligger veldig nær hverandre, og å gå mellom dem er vanligvis raskere, for ikke å nevne billigere, enn å bruke t-banen eller bussen. Sørg for at du har et offline kart eller et papirkart med deg slik at du ikke går deg vill, og du vil spare mye penger.
En Hop On Hop Off Tour Bus Pass lar deg se attraksjonene på din egen tid med buss, hoppe på og av bussene som kontinuerlig krysser London. For dårlig vær er de fleste todekker med åpen topp med oppvarmet og tettsittende under. Disse vil være rimeligere enn mange individuelle buss- eller T-banebilletter. Det er også en fin måte å utforske byen på. De fleste billettene inkluderer et kort sightseeingcruise på Themsen.


Kjøp et London Pass eller en billettpakke
Hvis du ønsker å besøke flere av Londons billettattraksjoner, kan et London Pass eller Card være noe for deg.
London Pass dekker opptil 80 attraksjoner og gir deg adgang til dem gjennom et kredittsystem for en forhåndsbestemt betaling. Du kan velge varigheten av passet fra én dag til ti dager og bruke den til å besøke attraksjonene du ønsker.
Du kan spare mye penger, spesielt hvis du får lengre pass. Avhengig av nettstedene du besøker, kan 6-dagersbilletten spare deg for mer enn £220 per person.


Se etter billige teaterbilletter
Å kjøpe teaterbilletter fra selve teatret kan til tider være billigere; vi har gjort det og fått en god avtale på den måten, men det konvensjonelle forslaget er å bruke billettlukene rundt Londons West End. Mitt råd er å se inn i teatrene og standene.
Teatrene selger billetter til pålydende og har sjelden ekstra tilgjengelig. Se hva standene som fungerer som agenter for ulike show har å tilby. Hvis du har hjertet ditt innstilt på en bestemt konsert, er det avgjørende å komme dit tidlig. Det er klart at noen arrangementer blir utsolgt raskere enn andre, og musikaler som Løvenes Konge vil være vanskelig å få til i det hele tatt, mye alene med rabatt.


Hvis du ikke liker det du ser, bør du vurdere å møte opp rett før konsertene, når bodene må selge alle billettene eller risikere å tape pengene sine. Dette er en fantastisk metode for å spare penger, men alternativene dine for seter og forestillinger vil være begrenset. Hvis du er en ensom teaterbesøker eller ikke har noe imot å ikke sitte med venner eller familie, fungerer dette betydelig bedre.
London vil alltid være et dyrt sted å besøke, selv om det kan være rimeligere enn for eksempel Australia eller Singapore.
Budsjettreisende kan og vil komme og bo i London i lengre perioder; alt de trenger å gjøre er å tenke og bruke som en innbygger, ikke en turist.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler