De mest kjente strendene i Hurghada

20.03.2023, 15:06

Egypt er en av de vakreste nasjonene i verden, med fascinerende ørkener, interessant flora og utrolig fantastiske strender. Egypt byr på strender ved både Rødehavet og Middelhavet, samt Nilens elvebredder og ulike flotte innsjøer og oaser, takket være sin unike posisjon. La oss dra på en omvisning til Egypts beste strender.

Du kan velge mellom mange strender i Egypt for å ha en uforglemmelig ferie. Bruk rangeringen av luksuriøse strender på 1001beach.com.

Giftun Island Beach, Mahmya
Det er en enestående strand som imponerer enhver turist siden den ligger på Giftun Island, den vakreste øya i nærheten av Hurghada, og det tar rundt 45 minutter å komme dit med båt fra Hurghada. Den ideelle tilnærmingen for å utforske regionen er å snorkle eller dykke for å se de mest storslåtte variantene av korallrev i Rødehavet, og du bør også gå til Emerald Aqua Park, som er et flott sted for familier å tilbringe ferien. Emerald Aqua-City er det beste hotellet å bo på på den stranden siden det tilbyr fantastiske store rom med panoramautsikt, TV-skjermer, private bad, hårfønere, og serverer de beste variantene av utenlandsk og lokal mat med 24-timers service.

Stranden ved Golden Paradise Aqua Park
Det er virkelig et paradis og en fantastisk mulighet til å nyte den mest ønskede fritidsturen for par og familier. På den stranden vil du oppdage et nydelig badeland med fire svømmebassenger, et praktfullt spa, en tennisbane, det beste velutstyrte treningsstudioet, minigolf og andre fantastiske attraksjoner. Hotellet på den stranden tilbyr de fineste rommene, som er dekorert med de beste arabiske detaljene, i tillegg til mange andre fasiliteter for å sikre at du har den beste typen overnatting som mulig. For ytterligere avslapning kan du benytte deg av hotellets praktfulle tyrkiske hamam "Spa", badstue og boblebad. Stranden er dessuten hjemsted for den spektakulære Rødehavsrestauranten, som tilbyr en rekke deilige retter og spesialiserer seg på å tilby den beste, ekte italiensk mat.

Sunrise Royal ligger på Makadi Resort Beach.
Besøkende som bor på dette feriestedet vil få den beste opplevelsen som er mulig siden de vil tilbringe tiden sin i den fantastiske Aqua Park og beundre den nydelige utsikten rundt hagen med utmerkede bassengområder. Anlegget har et vakkert spa hvor du kan nyte massasjer og utmerkede kosmetiske behandlinger. Restauranter der tilbyr blant annet italiensk, gresk og middelhavsmat, og for ekstra underholdning er det omtrent syv puber med varierte temaer. Å bo på dette feriestedets hotell er ganske tiltalende siden du vil ha muligheten til å nyte en bemerkelsesverdig utsikt over Rødehavet samt en unik mulighet til å oppleve de største snorkle- og dykkeutfluktene. Feriestedet ligger omtrent 30 minutter fra Hurghada lufthavn, og gir deg mange muligheter for å besøke forskjellige egyptiske byer og returnere på en avslappende måte uten å bruke tid på landreiser.

Blue Beach Andalusia Hurghada
Denne praktfulle stranden finner du i sentrum av Hurghada, nær den nye marinaen. Det er mange fantastiske hager og fasiliteter langs den spennende stranden, som begynner med fasilitetene som finnes på strandhotellet, som, i likhet med de andre luksuriøse 5*-hotellene i Hurghada, streber etter å tilby de mest ønskede overnattingsstedene samt 24-timers tjenester til alle sine besøkende. Du kan ta en spasertur gjennom dens vakre hager, besøke de fantasifulle restaurantene og barene, og nyte tiden mens du bor på en så fantastisk strand under hele oppholdet. Det som best beskriver dette feriestedet er beliggenheten, som ligger bare 5 kilometer fra Hurghada lufthavn og er ideell for å tilbringe uforglemmelig tid på mange egyptiske steder.

Del artikkel:

Relaterte artikler