Ting å gjøre i Bulgarias Svartehavskyst

06.06.2023, 17:57

Hver sommer drar hundrevis av besøkende – så vel som bulgarere – til den berømte Svartehavskysten. Bulgaria-ferier er et utmerket alternativ for sine europeiske naboer, som Spania og Portugal. Ikke bare er turer til Bulgaria og Svartehavskysten mer rimelige, men det er også en overflod av ting å se og gjøre. Med så mange besøkende til Sunny Beach denne sommeren, har vi samlet en liste over aktiviteter å gjøre ved Svartehavskysten.

Du kan finne det beste overnattingsalternativet i Bulgaria til den mest attraktive prisen. Hvis du er interessert i et bra hotell i Sunny Beach, mer enn 1812 hoteller med spesialrabatt i hotellkjedene Ibis, Novotel og Holiday Inn på hotels-scanner.com.

Sunny Beach tilbyr en rekke vannaktiviteter.

Å ligge rundt bassenget i din private leievilla i Bryastovets ser ut til å være hyggelig. Men for de som søker eventyr og adrenalin, tilbyr den bulgarske stranden en mengde ting å tilby.
De varierer fra kajakkpadling og rafting til undervannsdykking og alle typer surfing (vind, wake og kite).

Bulgarsk kitesurfing

Vindsurfing er kanskje den mest populære vannaktiviteten blant besøkende, derfor er det ikke rart at surfekurs og leieutstyr finnes nesten overalt (på hvilken som helst strand). Likevel er de beste stedene for windsurfing rundt Burgas og Nessebar.

Vannski er en annen populær actionsport som kan gjøres i både stille og bevegelig vann. Denne formen for vannaktivitet er tilgjengelig på feriesteder som Sunny Beach og Golden Sands.

Undervannsdykking lar deg oppdage de marine skapningene i Svartehavet på en unik måte. Men det har en annen fantastisk funksjon. Dykkere kan utforske de forskjellige gamle ruinene og restene som kan oppdages under vann hvor som helst langs den bulgarske kysten.

I Varna kan du leve den kosmopolitiske livsstilen.

Etter å ha utforsket den gamle byen Nessebar, gå til den kosmopolitiske tilfluktsstedet Varna. Dette er Bulgarias kultursenter, hvor du kan tilbringe timer med å gå rundt i kunstgallerier, museer og se teater- og operaforestillinger.

Byen sies å være opphavet til den europeiske sivilisasjonen, med noen av verdens eldste gullskatter (datert fra 4600 til 4200 f.Kr.) oppdaget her. Spaser rundt i smugene og beundre arkitekturen til det osmanske riket før du spiser litt bulgarsk mat.

Sunny Beach har mange vannparker.

Badelandet Aqua Paradise, som ligger i Nessebar, er et populært turistmål i området. Dette er rundt 18 kilometer unna for de av dere som bor i private utleievillaer i Bryastovets.

Denne vannparken er uten tvil Bulgarias største og mest fantastiske. Innenfor parken er det over 40 forskjellige attraksjoner å velge mellom, som hver tilbyr et adrenalinrush eller ultimat avslapning. Alt avhenger av din egen smak.
En ting er sikkert: uansett hvilke attraksjoner du velger, vil du tilbringe tiden din i trygge og sikre omgivelser. Badelandet tar stor tilfredshet med den høye graden av sikkerhet og pålitelighet til de mange attraksjonene de har lagt opp til for deg.

Den romerske byen Deultum og Aquae Calidae

Selv om du ikke er en historieinteressert, er restene av den romerske byen Deultum nok til å vekke din interesse. Denne unike beliggenheten i nærheten av grenda Debelt. Det som er spesielt utrolig er at den gamle byen Deultum var den eneste autonome romerske byen på bulgarsk territorium.

Tallrike skatter, skulpturer, keramiske gjenstander og andre ting ble oppdaget på samme sted. Funnene er alle utstilt på Burgas historiske museum.
Nettstedets ansatte kan også tilby en presentasjon, undervisningsmateriell og til og med minner.

Båtturer til Sunny Beach, Pomorie og Nessebar

Hvis du liker kystlandskap og nydelig utsikt, bør du absolutt ta en av de mange båtturene som går fra Pomorie og Nessebar. Å seile ned langs kystlandsbyene, fantastiske strender og storslått natur, vil gi deg et helt nytt perspektiv på den bulgarske naturens storhet.

De mange synspunktene vil gi deg en bredere, mer sofistikert forståelse av kystens virkelig fantastiske karakter. Riktignok kan du oppleve all denne skjønnheten på land også, men tenk på alle de mange perspektivene du vil ha på bulgarsk natur.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler