Nytt år venter - Godt nytt år til alle!

30.12.2018, 21:19

1 kommentar

La oss ta sats folkens, fra 2018 til 2019. Det blir spennende.

Vi har ikke før fordøyd julen så må vi planlegge festivitas med nye selskapligheter. Ikke alle gjør det, men mange liker å feire overgangen til et nytt år. Naturligvis på forskjellig vis. Noen stille og rolig, andre med party og fyrverkeri. Og andre jobber seg inn i det nye året, mens noen også sover seg inn. 

De senere dagene har vi lest mye om at det advares mot fyrverkeri. Mange mener det bør forbys hos private. Hvert eneste år skjer det skader både på mennesker, dyr og eiendom. Fordi bruk av fyrverkeri ofte kombineres med alkohol og derav ukontrollert bruk.  Jeg er enig i forslaget om at fyrverkeri kun bør brukes av statlige og kommunale myndigheter, hvor bruken kontrolleres av de som kan det.  

Så kan vi alle beundre natthimmelen ved inngangen til et nytt år på fredlig vis. Med kontrollert bruk av fyrverkeri. 

For fyrverkeriet er en hyggelig tradisjon ved inngangen til et nytt år, når det brukes med fornuft.

Det er jo alltid spennende når vi starter på et nytt år. Noen har mange nyttårsforsetter. Men de har en tendens til å bli glemt etter noen dager. Så er vi tilbake til gamle rutiner. Så jeg har tenkt å ta dagene som de kommer, det er ikke så mye annet å gjøre.  Og håpe det blir et godt og helsebringende år for alle. Desverre blir det ikke alltid som en ønsker. Men det er lov å håpe. 

Så når Kong Harald holder sin tradisjonelle nyttårstale, er det bare å senke skuldrene, og  utbringe en skål for et nytt år.

Og litt senere kan vi glede oss over det nye året med fyrverkeri i kontrollerte former som lyser opp vinterhimmelen, forhåpentligvis uten at tåke eller annet dårlig vær hindrer for utsikten.

GODT NYTT ÅR 2019.                                                                                                                   (bildene/illustrasjonene er fraPixabay)

Takk til alle som leser bloggen min. Setter pris på det.  Ofte blir det litt varierende med  både emner og hyppighet på blogginnleggene mine. Kan ikke love det blir annerledes fremover heller. Alt er jo avhengig av hva jeg føler for å skrive om. Og det er ikke alltid jeg lider av skrivekløe heller. Men det får nå bli som det blir.

Det er nå bare en hobby jeg har. Men snart "rykker" det vel i "reisefoten" igjen, og da blir det gjerne nye blogginnlegg av det.

Jeg hører av meg igjen på nyåret!  Nyt overgangen til 2019. 


Bloggadresse: www.bloggi.no/arnbunblogg

Del artikkel:


 #nyttår   #2019 

Relaterte artikler