Folkeaksjonen " NEI til mer bompenger!", FNB.

11.04.2019, 18:34

Aksjoner mot bomstasjoner og mer bompenger brer om seg i Norge. Og spesielt i de større byene. 

I Bergen har det nylig blitt satt opp flere nye bomstasjoner, slik at hele byen er omringet av disse betalingsautomatene. Og folk er naturlig nok i fullt opprør, og ønsker bomstasjonene fjernet. Forrige uke ble 3 av de nye bomstasjonene forsøkt påtent eller skadet. Ikke en aksjonsform jeg personlig deler, men kan ha en viss forståelse for når en ser hvordan denne avgiften urettferdig rammer vanlige folk. 

Det mest gledelige å registrere er at det nye protestpartiet mot bompenger i Bergen, FNB Bergen, nå er det tredje største partiet i byen, i følge siste meningsmåling. Partiet får hele 16,9% av stemmene i bystyret!

Også i Oslo har folk nå våknet. Daglig registrerer vi som bor her nye bomstasjoner som dukker opp som paddehatter! Over 50 slike skal være på plass innen 1. juni. I tilegg til de vi allerede har. Ingen slipper unna å betale.  Her skal bilistene virkelig få merke at vi har en bystyre som hater biler. 

Sånn stygdom skal de ha seg frabedt, samtidig som de mer enn gjerne vi ha pengene.

Er det rart fok blir forbannet? Nok er Nok. Nå må politikerne besinne seg! Men det virker ikke som de hører på det øret.

Heldigvis er det også i Oslo på gang med etableringen av protestpartiet mot bompenger.  Det trenger vi sårt med tanke på fylkesting og kommunevalget i september.  FNB Oslo.  

Merk navnet på det nye Oslopartiet, som rett over påske kommer med sitt program. 

Mange tror sikkert at et sånt protestparti ikke vil ha særlig innflytelse på de politiske avgjørelsene i fylke og kommunestyret. Det er feil. For i Bergen, hvor partiet har 16,9% av stemmene i meningsmåling, kan partiet komme i en vippeposisjon. Det kan derfor bli veldig avgjørende. Oslo kan komme i samme situasjon. Gå inn på Facebooksiden til partiet, FNB Oslo.

Nå må også vi i Norge begynne å protestere, ikke bare  stilltiende akseptere alt hva politikerne finner på. Uten å oppforde til samme aksjoner som de har i Frankrike, så bør også nordmenn ta på seg gule vester, og på fredlig vis markere sin misnøye. Ut i gatene og møt opp i demonstrasjoner når de blir arrangert.

Gå også inn på Facebooksiden til "Ja til miljø, nei til økte bompenger".

Bomstasjonene skal vekk!

Dersom du likte denne artikelen, må du gjerne dele den videre, slik at flest mulig kan bli med å aksjonere mot bomringene i hele Norge.  Viktig at flest mulige blir med og engasjerer seg på ulike måter.

 

 

!https://bloggi.no/arnbunblogg/23273/folkeopproret-mot-bompenger-hvorfor-er-politikerne-tause

En litt humoristisk plakat. Selv om elbiler selvsagt er en berikelse for miljøet. 

Del artikkel:


BloggiShop

Relaterte artikler