Singapore - sammen med Siv,Bjarte, Mette og Dagfinn

15.01.2020, 03:37

Tiden går jammen fort , men savnet etter familien heima kjennnes meir og meir . Heldigvis at d er så lett å ha kontakt via FaceTime og andre sosiale medier. 
 

Nå er vi alt kommet til Singapore , med buss . Det var en fin tur med gode seter så vi kunne slappe av under veis . Hadde litt problemer på grensen da vi ikke hadde lov å ha verken røyk eller drikkevarer med oss når vi kom fra Malaysia . Dette visste ikke vi , og det tok toll vesenet hensyn til . Brukte sundt bondevett ☺ Måtte betale skatt på noen pakker sigaretter , men pytt pytt . 
 

Hadde gledet oss lenge til dette . Godt å treffe folk himante når en har vært borte så lenge . Og for noen kjekke dager det ble . Det gikk så altfor fort . Singapore er en fantastisk by . Me hadde en natt på hotell og to netter hos Siv og Bjarte . Men traff de allerede første kveld sammen med familien Olsen . Møttes på ett sted som het 1Altitude. Kjempekjekt å treffe alle sammen og få prate med folk himante . Og wow for en utsikt ☺ 


 

Etterpå gikk turen til Hard rock cafe . Der skiltes vi for denne kvelden , Trym og Chris skulle starte reisen hjem denne kvelden , så de måtte få dem vel avgårde .

Dagen etter forflytter vi oss til Siv og Bjarte sin leilighet . Wow igjen . De hadde jo like flott utsikt derfra . Fantastisk og bare sitte og slappe og bare prate med folk heimante på en flott terasse . Me blei sittende der til det var tid å gå ut å få seg noe mat . 
 De tok oss med til en sjarmerende plass som het Haji Lane . Bare så synd det pøsregnet da vi kom , så måtte bare komme oss innendørs . Men det var kjempegod mat og god stemning . Og regnet stoppet etter hvert så me fikk sett oss rundt etterpå ☺ Absolutt en must plashvis du er i Singapore mene eg ! Gode restauranter , god musikk , sjarmerende gater , flere små butikker med unike ting.

Dagen etter hadde me to gamlingene+ Mette og Dagfinn  en fin spaserturer  langs elva . Mette og Dagfinn hadde gått turen før så de var guider . Veldig bra . Fantastisk fin tur og masse og se. Målet var Marina Bay . Kjent landemerke i Singapore  . Me blei bare mer og mer imponert over kor flott der var. Me sko hatt  flere dager , men det var veldig dyrt så kanskje like greit det ikke var flere dager .

Me kom oss opp på båten og fikk sett den flotte utsikten . På returen hadde me lunsj og en pitstopp. Der kom også Arne Gustavsen , som var der i forbindelse med jobb og hadde fått med seg at me var der. Veldig koselig . 

Kvelden  tilbrakte me på  terassen sjå Siv og Bjarte . Heilt topp . Utrolig takknemlig for disse dagene 🙏😍 Tusen takk Siv og Bjarte ☺

Etter dette gikk turen videre med fly t Bali . 

Del artikkel: Del på X


Relaterte artikler