Glutenfri smuldrepai!

Lillian Nilsen Berg
Jeg fant ut at jeg hadde quinoa mel i skapet som måtte brukes opp før det ble dårlig,så jeg endte opp med å lage glutenfri smuldrepai og det ble en suksess her hjemme.var første gangen jeg lagde smuldrepai så var litt skeptisk,men det ble godt.
DU TRENGER:
125 gr vegansk smør(jeg bruker den fra berit nordstrand)
2 dl quinoa mel
2 dl glutenfri havregryn
1 dl kokossukker eller annet sukker som du ønsker
3-4 epler(jeg valgte 3 epler)
2 ss kanel
FREMGANGSMÅTE:

sett ovnen på 190 grader.skrell epler og skjær i skiver.legg epler i en pose og dryss kanel over.

legg havregryn i food prosessor og kjør et par runder før du tilsetter alt unntatt epler.ha bakepapir i formen og legg så epler oppi.så har du resten oppi.du kan gjerne pynte med epler også. stekes i ca 30 minutter.server gjerne med is til:D
