nydelig Hirsegrøt!

Lillian Nilsen Berg
Jeg hadde aldri hørt om eller smakt hirse før.men på butikken fant jeg en pakke med økologiske hirse flak som var på tilbud,så jeg kjøpte en pakke og fant ut at jeg skulle prøve å lage grøt av hirse da jeg var lei av havregryns grøt rett å slett.hirsegørten ble en suksess her hjemme og vi kommer til å fortsette å spise hirse.

DU TRENGER:
1 dl hirse flak
2 ss chiafrø
2-3 dl mandelmelk
litt honning
miks alt sammen ien kasserolle til grøten har fått litt fastere konsistens.pynt med det du vil:D så enkelt å lage og så godt.jeg tilsatte chiafrø for å få i meg omega 3 lbant annet pluss måltidet blri mer mettende med chia frø.
HVORFOR SPISE HIRSE?:hirse er lett fordøyelig.rikt på mineraler.kan brukes istedenfor ris.brukes som tilbehør til middag.i gryter.supper og grøt.