Banan brød med jordbær!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg har fått skikkelig dilla på banan for tiden og spiser det vær dag,men kan bli kjedelig å bare spsie banan som den er hele tiden å,så jeg tenkte det var på tide å prøve oppskrifter med banan,for banan kan brukes til mye forskjellig,så idag fant jeg ut at jeg skulle lage brød med banan og så hadde jeg jordbær som måtte brukes opp.så da ble jordæbr som pynt rett å slett.

DU TRENGER;:

5 bananer

0,5 dl lønnesirup

4 ss kokosblomst sukker(dette sukkeret er helt sunt)

1 ts vaniljepulver

1,5 dl mandelmelk

7 dl glutenfri havregryn

1,5 ts bakepulver

1 ts natron.

FREMGANGSMÅTE:

sett ovnen på 175 grader.

mos bananer først i en food prosessor og tilsett så resten av ingrediensene.legg bakepapir i en brødform og hell deigen oppi.pynt med jordbær om du vil.stekte de i 55 minutter jeg.la brødet avkjøles helt før du skjærer i den.

jeg serverte brødet med hjemmelaget gojibær syltetøy.du bløtlegger gojibær en stund først i vann og heller av vannet og legger bærene i en food prosessor sammen med jordbær og agave sirup og mikser sammen og spiser med en gang.så enkelt og så friskt og godt:D


Publisert: 17.06.2020, 00:00


Andre artikler