Papaya blir jeg aldri lei av!

19.07.2020, 16:56

Min absolutt favoritt frukt må vell være papaya.men i Norge er den stort sett vledig dyr og ofte vanskelig å finne synes jeg.så da jeg fant papaya på obs her om dagen kjøpte jeg med meg 3 store papaya rett å slett.som regel får jeg bare i meg papaya gjennom smoothie da jeg pleier å kjøpe frossen smoothie blanding der det er papaya blant annet oppi.

idag ble det papaya måltid på meg.

startet dagen med papaya pudding.en oppskrift jeg fant etter medisinsk klarsynt.han har så mange fine matoppskrifter og alle er sunne også.så man kan virkelig spise med god samvittighet.

for å lage denne puddingen trenger du bare papaya og bitte litt vann eller eventuelt litt eplejuice( ikke fra konsentrat) moser det sammen og jeg spiser det med skjee.

jeg spiste en hel papaya til frokost,så brukte jeg skallet som boller til lunsj.lunsjen består av nice cream laget av:200 gr frossen banan og 300 gr frossen smoothie mix(ananas,mango og papaya).så pynter du som du vil.

papaya er super mat å spise om du har mageproblemer.jeg har som sagt tidligere nevnt at jeg har fistel,og du kan også med fordel mose papya å legge på fistelen for å lindre plagene<3

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler