Veganske lapper til frokost!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Vi hadde overnattings besøk sist uke og jeg ville lage noe ekstra da jeg vet han setter pris på god mat.så jeg fant ut at han skulle få lapper til frokost.jeg serverte også masse frukt og bær til og selvfølgelig smoothie som vanlig.vil du også prøve å lage veganske lapper? her får du oppskriften:

DU TRENGER:

200 gr siktet speltmel( jeg bruker en økologisk type)

50 gr sammalt spelt(økologisk her å)

2 ss sukker

1 ss bakepulver

1 ts salt

3 dl vann eller plantemelk.

2 ss olje( jeg bruker alltid olivenolje eller kokosolje i matlaging)

FREMGANGSMÅTE:

bland det tørre i en bolle.tilsett vann(melk) og ojle med det tørre.rør rundt.det skal være tykk røre.la det stå å hvile i ca 10min.kan også stå i kjøleskapet en god stund.opptil 24timer. pensle stekepannen med olje.hell oppi en øse og stek på middels varme.lag de så store du vil.

jeg pyntet lappene med bær og litt sjokolade.lappene falt i smak hos alle.som dere vet lager jeg en del vegansk mat,men jeg er ikke veganer bare for å nevne det nok en gang.så jeg ikke får noen kommentarer på at det jeg spiser ikke er vegansk å blabla.


Publisert: 15.08.2020, 12:30


Andre artikler