Gresskar rett til middag!

Lillian Nilsen Berg
Som nevnt tidligere er ikke jeg spesielt flink til å finne på spennende middags oppskrifter,så det kan fort bli kjedelig til middag her hjemme.faktisk mange ganger så kan jeg finne på å spise nice cream eller lage med smoothie eller spise masse frukt til middag.men har lovt meg selv til å bli flinkere til å lage middag,så siden jeg hadde kjøpt meg flaskegresskar her om dagen,så fant jeg ut at det ble gresskar til middag idag.

for å lage gresskar i ovnen: del gresskar i to og grev ut frøene.dryss olivenolje på og salt og bakes i ovnen i ca 40 minutter.kok quinoa og bland med grønnkål surra i hvitløk og pinjekjerner i panna.jeg laget også hjemmelaget pytt i panne.potet.lilla søtpotet og gulrot.skjæres i små biter for så å koke litt og så har jeg det i panna .jeg hadde litt pasta rester igjen fra dagen før så jeg slengte oppi det også.så kan du servere med vegetarboller eller svenske kjøttboller om du heller foretrekker det.hadde også på litt aioli som dressing..
jeg tror retten fungerte her hjemme,for samboer liker ikke gresskar,men han trodde jeg hadde tatt søtpotet i ovnen,så han digga det,så han ble litt overaska da jeg nevnte at dette var gresskar.
HVORFOR SPISE GRESSKAR?den inneholder få kalorier,men metter magen godt.a b og c vitaminer får du ved å spise gresskar.senker blodtrykket .inneholder en del kalium.