Hvorfor forsvinner inspirasjonen?

01.10.2020, 00:30

Jeg hadde masse planer om å blogge om masse spennende og jeg hadde store planer om å lage mange nye spennende matretter var planen min idag.jeg hadde masse inspirasjon igår,men nå er den som forduftet.jeg står på kjøkkenet og bare ser meg rundt.alt føles så tungt og jeg får ikke til å lage noe føler jeg.enten får jeg det ikke til.eller så har jeg ikke alt jeg skal lage og så er hode mitt som bomull..jeg ga opp etter et par forsøk på å skulle lage noe.jeg hadde ingen inspirasjon overhode,og jeg lurer på hvorfor har jeg ikke inspirasjon?

idag har jeg liksom ikke energien til å gjøre så mye,samtidig som jeg føler at jeg har lyst å gjøre så mye.kanskje det er heller en ide å sette seg ned å tenke igjennom hvorfor jeg ikke har inspirasjon og hvorfor er jeg så tung nå? tror faktisk når jeg tenker meg om at det første steget er vell å sette seg ned og senke alle kravene man setter til seg selv.det er jo ikke akkurat verdens undergang om jeg ikke får blogget eller laget masse spennende retter jeg kan vise dere.det er heller ikke verdens undergang at det ikke ble trening idag heller.kanskje jeg må bli flinkere til å kjenne etter hva trenger jeg idag og slutte med å få dårlig samvittighet og tenke at jeg burde gjøre noe annet hele tiden.om kroppen min trenger å bare sitte helt i ro og bare være,så skal den få lov til det.inspirasjonen kan ende kommer fortere tilbake enn jeg aner?

jeg tror personlig at inspirasjonen kanskje kan forsvinne hos mange inkludert meg selv fordi vi nettopp setter så høye krav til oss selv både bevist og ubevist rett å slett.mens man gjør noe så kanskje kommer det tanker om at man ikke er bra nok og lignende og da blir man jo negativ ikke sant og da vil nok flyten og inspirasjonen stagne litt.så jeg værtfall skal bli flinkere til å kjenne etter hvordan jeg har det for det er noe jeg aldri gjør.

mange kan spørre hvordan går det og som regel svarer de fleste jo takk jeg har det bare bra.men har du ordentlig kjent etter hvordan du har det? hva er det som er bra? å virkelig kjenne etter.som regel sier man at det går bra uten å tenke seg så mye om og man snakker ikke noe mer nevneverdig utover dette. jeg er ikke alltid flink til å kjenne etter hvordan jeg har det.jeg kan kjenne meg sint,men om du spør meg hvorfor jeg er sint er det kanskje vanskelig å sette ord på ting.

vi fleste av oss bare rusher over dagens gjøremål uten å sette seg skikkelig ned og ta seg tid til det faktisk og bare:hvordan har jeg det? hvordan ønsker jeg at dagen skal bli? 

etter leting etter tips for å bli inspirert så får jeg stadig vekk høre at det å tenke positivt hjelper på inspirasjonen.man åpner opp blokkeringer.for jeg tenker det er blokkeringer som står i veien for inpsirasjonen din.så sett deg ned å prøv å finne ut av hva er det som blokkerer for inpsirasjonen din og motivasjonen din idag?mange synes det er vanskelig å tenke positivt,når alt de ser er feil og negative tanker.men selv om du ikke ser det så finnes det positive ting i veldig mye,men har man fokuset på det negative vil man ikke se det.akkurat som at det er sol ute,men du ser ikke det fordi skyene er foran.prøv å sette deg ned å skrive ned positive ting om dagen idag.jeg vet det kan være utfordrende noe så lite som det og det er også noe jeg må bli flinkere til så absolutt.

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler