Glutenfrie og sunne rundstykker!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg elsker å bake og lage nye oppskrifter,men å bake glutenfritt har jeg vell ikke gjort så ofte,så nå er det på tide å prøve glutenfri bakst også.jeg opplevde før at det kunne være vanskelig å bake glutenfritt da deigen ofte er vanskelig å ha med å gjøre rett å slett.men jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å prøve å bake glutenfritt også,da mange har etterspurt at jeg legger ut glutenfrie oppskrifter også,så nå begynner jeg.

vil du også prøve glutenfrie rundstykker som i tillegg er kjempe sunne? her skal du få oppskriften:

DU TRENGER:

1 ss sesamfrø

1 ss solsikkefrø

1 ts natron

1 ts himalayasalt

litt olivenolje

4 dl vann

1 ss gresskar

1 ss linfrø

2 dl havregryn(glutenfritt)

5 dl havremel(jeg malte havregryn i en food prosessor rett å slett)

litt gjær(men kan droppe)

1 ss fiberhusk

FREMGANGS MÅTE:

bland alt sammen og form til rundstykker på et stekebrett med bakepapir.rundstykkene skal stå til heving  og godgjøre seg lengst mluig og hlest 4 timer faktisk.men det er jo bare å la de være å gjøre andre ting i mens rett å slett. stekes på 225 grader i ca 30 min.men her må du følge med rett å slett for å se når de er ferdige rett å slett.

jeg spiste rundstykkene til en rotgrønnsak suppe og det smakte helt fortreffelig.


Publisert: 29.09.2020, 10:30


Andre artikler