Glutenfrie og sunne rundstykker!

Lillian Nilsen Berg
Jeg elsker å bake og lage nye oppskrifter,men å bake glutenfritt har jeg vell ikke gjort så ofte,så nå er det på tide å prøve glutenfri bakst også.jeg opplevde før at det kunne være vanskelig å bake glutenfritt da deigen ofte er vanskelig å ha med å gjøre rett å slett.men jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å prøve å bake glutenfritt også,da mange har etterspurt at jeg legger ut glutenfrie oppskrifter også,så nå begynner jeg.
vil du også prøve glutenfrie rundstykker som i tillegg er kjempe sunne? her skal du få oppskriften:
DU TRENGER:
1 ss sesamfrø
1 ss solsikkefrø
1 ts natron
1 ts himalayasalt
litt olivenolje
4 dl vann
1 ss gresskar
1 ss linfrø
2 dl havregryn(glutenfritt)
5 dl havremel(jeg malte havregryn i en food prosessor rett å slett)
litt gjær(men kan droppe)
1 ss fiberhusk

FREMGANGS MÅTE:
bland alt sammen og form til rundstykker på et stekebrett med bakepapir.rundstykkene skal stå til heving og godgjøre seg lengst mluig og hlest 4 timer faktisk.men det er jo bare å la de være å gjøre andre ting i mens rett å slett. stekes på 225 grader i ca 30 min.men her må du følge med rett å slett for å se når de er ferdige rett å slett.

jeg spiste rundstykkene til en rotgrønnsak suppe og det smakte helt fortreffelig.