Hjemmelaget ansikts pleie!

21.10.2020, 22:00

Noe jeg har blitt mer å mer opptatt av er hva jeg putter på huden min og jeg ønsker å putte minst mluig giftstoffer på huden min,for man tenker ikke over at dette blir trekt inn i huden din.nå som jeg har begynt å leve en god del sunnere enn vanlig har jeg faktisk begynt å reagere på valnig sminke noe jeg ikke har reagert på før.jeg sminker meg sjeldent for tiden,og når jeg gjør det er det i visse situasjoner bare.

jeg sminket meg i en bursdag her om dagen og huden ble rød og begynte å klø plutselig og jeg har brukt den samme sminken som før,så nå er planen min å bytte ut den vanlige sminken med litt mer naturlige produkter ettervært.jeg har også lest en del på nett at man kan jo lage sin egen hudpleie og sminke,så dette er et prosjekt jeg skal prøve meg på nå i høst og vinter tenkte jeg.

som en fin start prøvde jeg meg på en hjemmelaget ansikts maske her om dagen og huden min ble så fin etter bruk altså.

DU TRENGER:

2 ss aloe vera gel(jeg kjøpte aloe vera blad på asiatisk butikk)

1 ts spirulina

1 ts hvetegress

1 ts barley grass

litt honning

litt kokosolje

om du vil kan du også tilsette yoghurt,noe jeg pleier å gjøre men hadde ikke yoghurt tilgjengelig så droppet det nå og det fungerte det også,men synes konsistensen er lettere å jobbe med om du bruker yoghurt.jeg bruker en vegansk type.

la maska være på til det stivner og vask av med vamrt vann.jeg avslutter med å smøre kokosolje inn i huden og jeg våkner opp med baby hud rett å slett.

neste planen min er å lage meg egen krem til huden i ansiktet og gjerne min egen tannkrem også.blir spennende å se om jeg får det til.jeg har allerede laget min egen lippgloss og det var utrolig enkelt og gøy å lage.søk på nettet og du finner masse bra info.kanskje du kan lage hjemmelagd hudpleie i julegaver i år?

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler