Trening hjemme!

23.10.2020, 22:00

Jeg har jo pleid å trene mange ganger i uka på trenings senter,men i år har jeg vært der kanskje 3 ganger eller noe.korona situasjonen har gjort til at jeg har mistet lysten helt på å trene på senter.jeg savner det,men jeg vil værtfall ikke trene der nå som byen min har blitt rød som bare det og masse utbrudd.jeg har nok med de plagene jeg har føler jeg.

men selv om jeg ikke har vært på trenings senter så har jeg fortsatt betalt for å ikke være der,så samboer sa vi måtte si opp rett å slett.jeg kjenner jeg kvier meg for det da jeg egentlig savner å være der og man må møte opp der for å si opp.kan vist ikke ta det over nett eller på telefonen,.så dette er noe jeg må tenke på om jeg vil si opp nå eller vente å se om det blir trening på senter igjen.

jeg har under denne epidemien laget soverommet vårt om til trim rom.jeg har både tredemølle og crosstrainer nå så jeg får jo trent og jeg har jo hund så det blir jo turer ute.noe jeg liker å trene er trim dvder.

jeg har mange forskjellige typer,men å trene med kari gir meg skikkelig barndoms minner.husker jeg som 14åring trente foran tven ilag med min mormor.da trente vi med kari.hun er en flink trener.

så igår trente jeg hele 2 timer med henne.det ble både aerobic og styrke trening.jeg ble skikkelig svett og god og følte meg fantastisk etter trening.

mange tror at man må på trenings senter for å trene,men nei da å trene hjemme på stua kan være skikkelig bra det også.slipper å gå ut i kulda nå som det er så kaldt ute.slipper dørstokk mila.slipper å føle at man må ordne seg for å trene.slipper å tenke på transporten bort til treninga.det er billigere å trene hjemme.men man får desverre kanskje ikke det sosiale med å trene sammen med mange på et senter.

jeg har riktignok alltid sleskap på trening.min hund elsker å være med når jeg trener.når jeg tar situps kommer hun å setter seg på magen min.da blir det 6 kg ekstra på magen.

trener du hjemme?

Del artikkel: Del på X

Relaterte artikler