Sunn lasagne!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Jeg prøvde meg på en vegansk og sunn lasagne til middag her om dagen og den funket den.den var også veldig mettende.

DU TRENGER:

2 squash

basilikum (frisk)

6 medium poteter

1 ss løk pulver

1/4 kopp arrowroot(kjøpes på nettet)

3/4 kopp vann

4 kopper knuste tomater

1 løk

1 ts hvitløkspulver

1 ts oregano

FREMGANGSMÅTE:

sett ovnen på 180 grader. ta frem en ostehøvel og lag skiver med squash.legg de på et bakepapir og stekes i ovnen i ca 20-25 minutter.la så squashen avkjøle seg helt.ha så squash i en smurt panne .

kok poteter og ha så poteter i en food prosessor med aroowroot,3,4 kopp vann og løk pulver.

lag så også marinade sausen ved å legge knuste tomater,tørka oregano,og 1 løk i en kasserolle mens du koker opp.la koke i ca 15min..

legg så lag på lag med poteter,squash og marinaden.

bakes i ovnen i 50 minutter.la lasagnen avkjøles i 20 min ca før du begynner å skjære i den. jeg tok også forresten å kokte opp kikertpasta som jeg hadde i lasagnen.

 

dette ble en sunn og mettende middag på oss<3


Publisert: 19.11.2020, 19:30


Andre artikler