Sunn lasagne!

Lillian Nilsen Berg
Jeg prøvde meg på en vegansk og sunn lasagne til middag her om dagen og den funket den.den var også veldig mettende.
DU TRENGER:
2 squash
basilikum (frisk)
6 medium poteter
1 ss løk pulver
1/4 kopp arrowroot(kjøpes på nettet)
3/4 kopp vann
4 kopper knuste tomater
1 løk
1 ts hvitløkspulver
1 ts oregano
FREMGANGSMÅTE:
sett ovnen på 180 grader. ta frem en ostehøvel og lag skiver med squash.legg de på et bakepapir og stekes i ovnen i ca 20-25 minutter.la så squashen avkjøle seg helt.ha så squash i en smurt panne .
kok poteter og ha så poteter i en food prosessor med aroowroot,3,4 kopp vann og løk pulver.
lag så også marinade sausen ved å legge knuste tomater,tørka oregano,og 1 løk i en kasserolle mens du koker opp.la koke i ca 15min..
legg så lag på lag med poteter,squash og marinaden.
bakes i ovnen i 50 minutter.la lasagnen avkjøles i 20 min ca før du begynner å skjære i den. jeg tok også forresten å kokte opp kikertpasta som jeg hadde i lasagnen.

dette ble en sunn og mettende middag på oss<3