Lunsj på tomt kjøleskap!

Lillian Nilsen
Lillian Nilsen Berg

Det begynner å bli nokså tomt i vårt kjøleskap nå,så her gjelder det å bruke av det man har tilgjengelig.vi hadde ikke så mye grønnsaker tilgjengelig,men vi hadde to små butternut gresskar(squash) liggende og jeg var litt usikker på hva jeg skulle lage av det,men fant ut at jeg kunne jo bare lage en salat der jeg brukte litt gresskar for å få salaten en god del mer mettende.

sett ovnen på 200 gr. og gjør klart bakeapir på brettet.

ta en kopp med gulrot og skjær i biter.2 kopper med gresskar.2 kopper med squash...legg alt utover bakepiret.stekes i ovnen i 20-25 minutter.

mens grønnsaker er i ovnen legg salat i en bolle og tilsett så gørnnsakene i ovnen når det er ferdig.

jeg toppet med ketshup og cashew aioli.

det var nå egentlig en ganske enkel salat å lage til lunsj.litt kjedelig å vente på ovnen når man er så sulten som jeg var,men så absolutt verdt det.

jeg er nå glad jeg fikk spist opp gresskarene før de ble dårlig.jeg har nemlig det siste året blitt mye flinkere til å ikke kaste mat.jeg pleier som regel å spise rå mat til lunsj,så det var godt med noe vamrebehandlet mat også.


Publisert: 19.11.2020, 09:00


Andre artikler