Grønnsakjuice/smoothie!

21.11.2020, 09:00

Noe de fleste har fått med seg nå er at jeg juicer frukt og grønt nesten daglig om jeg har frisk frukt og grønt tilgjengelig.jeg synes det er en enkel metode å få iseg nok frukt og grønt på.for å gjøre den ekstra sunn og mettende blander jeg juicen jeg lager med en smoothie.

jeg har et relativt tomt kjøleskap for tiden,men jeg klarte likevell å samle sammen to sunne drinker jeg har lyst å dele med dere.

for den gule drinken trenger du: appelsin,gulrot,gul paprika og frossen ananas.først juicer du alt unntatt ananas.ha juicen i en bolle og tilsett frossen ananas(en hel pose)..jeg brukte en håndmikser da jeg ikke har en blender/smoothiemaskin.

denne drinken er fylt til randen med solskinn.

for å lage den grønne drinken trenger du:fenikkel,grønn paprika og selleri.jeg juicet alt dette og hadde det i en bolle før jeg tilsatte 500 gr forskjellig tye frossen frukt og grønt.her handlet det om ta det man hadde rett å slett.ble frossen smoothie mix med banan,mango,ananas og grønnkål(kjøpes på rema).hadde også oppi frossen grønnsaker.

jeg pleier å ha mer utvalg enn dette.men som sagt er det litt begrenset hva jeg har av ingredienser,så jeg er fornøyd at jeg fikk til 2 sunne drinker av det lille jeg hadde tilgjengelig hjemme egentlig<3 

jeg har virkelig ikke angret på at jeg gikk rett ut til elkjøp romjula 2010 for å kjøpe meg en juicemaskin og juicet mellom alle julemåltider. da jeg begynte å juice frukt og grønt begynte jeg å sette pris på grønn mat rett å slett.for tro det eller ei.jeg har ikke alltid spist frukt og grønt.har hatt et helt vanlig norsk kosthold før med alt for lite frukt og grønt.å om det en sjelden gang ble frukt og grønt,ble det bittelitt tilbehør.

dliter du med å spise nok frukt og grønt vil jeg absolutt anbefale deg å prøve å lage deg juice og smoothies<3

Del artikkel:

Relaterte artikler