Stekt blomkål til lunsj!

Lillian Nilsen Berg
Blomkål ris har blitt veldig populært og jeg tror jeg er blant annet pga lavkarbo som er et kosthold mange vil prøve for å gå ned i vekt.de dropper karbohydrater ut av kosten.mange elsker ris og det kan man ikke spise på lavkarbo,derfor er det mange som lager blomkål ris istedenfor.jeg spiser ris bare så det er sagt,men jeg synes det er godt med blomkål ris,så idag ble det stekt blomkål ris til lunsj.vil du også prøve stekt blomkål ris?
DU TRENGER:2 porsjoner eller en stor porsjon:
1 middels blomkål
1 ts kokosolje
litt fersk persille
paprika(grønn,gul og rød)
1 ts rå honning
1 ts havsalt

først kutter du opp blomkål og moser i en food prosessor.ha blomkål,paprika og krydder i en kasserolle med kokosolje og stek bittelitt og spis som den er.vil du ha litt mer mettende måltid hvorfor ikke tilsette potet og eller søtpotet som du har kokt på forhånd?
så enkel rett å lage .blomkål er veldig sunt og billig mat.
har du smakt blomkål ris? nå kan du kjøpe ferdig laget blomkål ris i de fleste matbutikker å.men tar 1 min å lage så er ikke noe stress.
HVORFOR SPISE MER BLOMKÅL?:
blomkål har lavt energi og fettinnhold.høyt innhold av protein,vitamin c og kostfiber.
få blomkålen inn i livet ditt:D om du er skeptisk til grønnsaker ,så skal du vite at blomkål er mye mildere på smak,fremfor brokkoli.